Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Berlinska techno diva po prvi put stiže u Hrvatsku

​Moondance Festival predstavlja Electric Halloween 2017

  • Mixmag Adria
  • 26 September 2017
Berlinska techno diva po prvi put stiže u Hrvatsku

Pet godina nakon posljednjeg najstrašnijeg domaćeg okupljanja električnih vještica - Electric Halloween na Gripama, koji je privukao više od 1500 najmračnijih plesača, Moondance ekipa organizira veliki povratak na novoj lokaciji - u splitskom klubu CENTRAL.

Electric Halloween će se održati na jedini mogući datum u godini - 31. listopad s početkom u 23 sata, a sa završetkom u 7 ujutro.

Tom prigodom, po prvi put u Hrvatsku dolazi berlinska techno acid diva, Bloddy Mary.

Uz nju će nastupiti još nekoliko povampirenih DJ-eva koji će vrtjeti stvari začinjene acidom.

Krvava Mary nije jedna od onih DJ-ica koje su preko noći stekle slavu skakajući iza DJ pulta. Od samog početka karijere odlučila se za teži, ali ispravni put - preko muzike. Porijeklom Francuskinja, za muziku se zagrijala new wave zvukom da bi se nedugo zatim zarazila technom i odlučila posvetiti puštanju glazbe. Kupuje gramofone i od tada ne prestaje njena ljubav prema crnoj plastici.

Prve ozbiljnije DJ korake napravila je u klubu Studio 88 na jugu Francuske. 2005. seli u Berlin nakon čega joj se karijera diže na međunarodni nivo s nastupima u prestižnim klubovima i festivalima. Njena produkcija prožeta acid utjecajima najviše dolazi do izražaja na njenoj Dame - Music etiketi za koju osim nje izdaju Boo Williams, Alexander, Innerspace Halflife, Alex Boman, The Analogue Cops i mnogi drugi.

Nedavno je potpisala za kultnu Ovum Records etiketu u vlasništvu acid dona - Josh Winka. Vinilna puritanka, Bloody Mary svojim mračnim, naelektriziranim, kiselim izborom ploča nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Uz iskusni line up (kojeg će organizatori uskoro objaviti u cijelosti), za potpuni Halloween ugođaj sprema se raskošna koreografija, scenografija, video te body paint za sve goste.

Osim zlokobne muzike, nenaspavanih vampira, zamantanih vještica, pijanih šišmiša priredit će se i nagradna igra. Dvije najstrašnije kreature po izboru stručnog žirija osvojiti će po dvije ulaznice za Moondance Festival 2018. i dvije Moondance Records ploče.

Ograničene ulaznice po cijeni od 80 kuna možete nabaviti putem Ticketshopa ili na prodajnim mjestima.

Load the next article...
Loading...
Loading...