Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Black Coffee stiže u 585 Club na Braču

Sve je spremno za službeni početak klupske sezone u Bolu

  • Mixmag Adria
  • 8 July 2018
Black Coffee stiže u 585 Club na Braču

Nedavno smo objavili kako 585 Club na Braču ove godine postaje svjetska party destinacija.

Nakon niza odličnih Yacht Week partyja i Ultra Music Festival aftera sa Sigalom kao headlinerom 9. srpnja, službeni početak clubbing sezone počinje ove srijede, 11. srpnja s gostovanjem jednog od trenutno vodećih DJ-eva na planetu - Black Coffee.

Black Coffee, rođen 1976. kao Nkosinathi Maphumulo južnoafrički je DJ koji je svoju karijeru započeo 1995. i do sada izdao pet albuma, kao i live DVD pod svojom izdavačkom kućom Soulistic Music.

Definitivno najistaknutiji izvođač elektroničke glazbe u Africi svoj debitantski album je izbacio 2005., a u Južnoj Africi je popularan dugi niz godina, dok svijet osvaja posljednjih nekoliko godina.

Njegovi setovi su ispunjeni energijom, melodijom i čvrstim afro ritmom.

U rujnu 2015. osvojio je nagradu Breakthrough DJ of the Year na DJ Awards na Ibizi, nekoliko tjedana nakon izdavanja svojeg petog studijskog albuma 'Pieces Of Me'. Također, dobitnik je BET nagrade za najboljeg međunarodnog izvođača 2016. godine.

2017. svoju novu rezidenciju započeo je u klubu Hi na Ibizi u legendarnom prostoru nekadašnjeg Spacea, a ove godine ponovno dolazi u Hrvatsku, veći nego ikad.

Za warmup je zadužen Tom Bug.

Ulaznice za Black Coffeea u 585 Clubu možete nabaviti ovdje.

Iako je otvoren tek prošle godine, 585 club našao se na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova na otvorenom. U klubu su za ovo ljeto već potvrđene mnoge utjecajne DJ zvijezde. Uz najavljeni program Toolroom s Adrian Hourom, Mark Knightom i Dennis Cruzom u 585 clubu nastupe su potvrdili i velikani plesne glazbe kao što su Pete Tong, Terry Francis, The Shapeshifters i mnogi drugi.


Black Coffee je s Mixmagom popričao za On Rotation podcast.
Usput, pročitajte i kako je house glazba pomogla ujediniti Južnu Afriku
.

Load the next article
Loading...
Loading...