Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Bolji od originala?

Industrija plesne glazbe jedno je od najvećih reciklažnih dvorišta

  • Mixmag Adria
  • 13 July 2018
Bolji od originala?

Vrijeme nosi svoje, zvučnici postaju sve kvalitetniji, a zagušenost novom glazbom prisutna je na svakoj sceni. U konkurenciji koja je brutalna, izvrsni producenti ponekad ostaju nezamijećeni, jer njihova nova djela jednostavno ne zvuče poznato. Često su novi talenti otkriveni putem bootleg verzija, remikseva ili cover verzija poznatih hitova. To produžuje vijek trajanja originalne skladbe, a ponekad nove verzije i nadmaše kvalitetu originala.

1 Born Slippy

Znatno sporija od originala, s daleko više basa i kompresije, ovogodišnja verzija Born Slippy koju je potpisao Andrew Meller, jedan je od najčešćih singlova na play listama svih svjetskih DJ zvijezda.Usporedite ju s verzijom koju je objavio Underworld, daleke 1995.

2 Café del Mar

Tale Of Us remiks jednostavno rastura konkurenciju, kvalitetom, popularnošću i prodajom. A daleko je ozbiljniji, dublji, sporiji i glasniji od originalne verzije koju je Energy 52 objavio 1999.

3 Lovely Day

Ovogodišnja verzija pjesme, nalazi se u top 10 Funk / Soul / Disco ljestvice portala Beatport, a plesnija je, glasnija i brža od originala koji je Bill Withers objavio 1977. No, je li sve u brzini, glasnoći i plesnosti? Poslušajte i zaključite sami!

Load the next article...
Loading...
Loading...