Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bradley Gunn napušta rave scenu

Slavni raver kreće u novo poglavlje u životu

  • Mixmag Adria
  • 15 March 2019
Bradley Gunn napušta rave scenu

Bradley Gunn, pojedinac koji je izgradio reputaciju najomiljenijeg svjetskog rejvera, objavio je da je njegovo vrijeme kao Bradley Gunn Raver došlo do kraja.

Priča o usponu Bradleya Gunna Ravera je inspiracija. Živeći s Aspergerovim sindromom, Bradley se često borio u društvenim okruženjima i nosio se sa problemima samosvijesti. Srećom, pronašao je svoje rješenje: topli zagrljaj klupske scene.

Oblačeći svoje ikonske rave naočale, tajice, majicu s vlastitom brendom i promovirajući svoju mantru "Love Life and Rave“, neumorni, trezveni plesač postao je internet senzacija. Obišao je svijet kako bi se povezao sa partijanerima, pričao o blagodatima plesa za mentalno zdravlje te se družio s nekim od najvećih imena u industriji, Bradley Gunn Raver pomogao je brojnim ljudima da se ponovno povežu s glazbom.

U postu na Facebooku, Bradley Gunn objašnjava svoje razloge zbog kojih je ostavio svoje usvojeno ime, objašnjavajući kako se "više ne osjeća zadovoljnim samo plešući", a zadivljujuća stvar koju je stvorio, na neki način je postala njegov "vlastiti zatvor". Tvrdi da je zahvalan za svoja iskustva kao Bradley Gunn Raver, ali treba preći na sljedeće poglavlje u svom životu.

Njegova zarazna plesna energija i dostignuća ostaju kao nadahnuće za mnoge rejvere

Pročitajte cijeli post Bradleyja Gunna u nastavku.

Loading...
Loading...