Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bradley Gunn Raver najavio debitantsko izdanje s Phutekom

Viralna plesna senzacija se baca u producentske vode

  • Mimxag Adria
  • 24 May 2018
Bradley Gunn Raver najavio debitantsko izdanje s Phutekom

Za početak ovog članka, možda je bitno upoznati vas s Bradleyem Gunnom.

Bradley boluje od Aspergerov sindroma (jedan od nekoliko poremećaja iz autističkog spektra), ali je sve barijere življenja s tom bolešću odbacio kroz ples i rave.

Zahvaljujući svojim plesnim pokretima i snažnom energijom, s vremenom je postao toliko velika viralna internet zvijezda da je danas zvan i dobrodošao na najveće evente na svijetu, družeći se sa Seth Troxlerom (koji je priznao kako mu je Bradley inspiracija da ovo ljeto bude trijezan), Carl Coxom, Ninom Kraviz, Adam Beyerom, Defected ekipom u njihovom uredu...lista je poduža.

Tijekom drugog dana International Music Summita koji se održava na Ibizi svake godine (i trenutno traje), Bradley Gunn je otkrio svoju prvu debitantsku traku i prateći video.

Kao govornik na konferenciji, danas je ispričao svoju inspirativnu priču o tome kako mu je trijezno rejvanje pomoglo u društvu drugih ljudi. Bradley sada ima i popriličan broj pratitelja na svojem Facebooku - više od 57 tisuća ljudi.

"Ples mi je omogućio bolje druženje s ljudima. Samopouzdanje mi je naraslo i to se proširilo na druga područja života ... "

Kao razvojni programer po danu, Bradley redoviti je sudionik na globalnim festivalima plesne glazbe i ima sve veću fanbazu. Bradley je brzo uhvatio pozornost najvećih zvijezda underground glazbe, uključujući Carl Coxa i Seth Troxlera, zajedno s okrunjenjem "Raver of the Year" Mixmag magazina 2017. godine.

"Ja se usredotočim na pozitivnost i hranim svoj um na njoj kako bih imao bolji uvid u sve i na kraju se osjećao bolje cijelo vrijeme"

Otkrivajući pojedinosti o debitantskoj pjesmi koju je Bradley napisao, 'Love Life and Rave' je snimljen uz bliske prijatelje i jednog od najperspektivnijih umjetnika elektroničke glazbe u Ujedinjenom Kraljevstvu, Phuteka. Tekstovi su napisani kako bi bili univerzalno privlačni clubberima / raverima iz svih "šetnja života"; izvlačeći unutarnje emocije i osjećaje emitirajući ih kroz zvučnike. Ne samo da su stihovi namijenjeni privlačenju onih na plesnom podiju, nego su također namijenjeni slati poruku onima izvana koji možda nisu upoznati s kulturom raveova.

Bradley je otrkio i teaser trailer na konferenciji opisujući kako je htio dodatno proširiti svoju poruku voljenja života i ravea.

"Stvarno bih želio tu poruku proširiti što dalje, tako da sam mislio da bi bilo nevjerojatno kada bih to mogao pretvoriti u pjesmu. Rekao sam svom dobrom prijatelju DJ Phuteku koji je producent, jako mi se sviđa tvoja glazba i želim napraviti traku 'Love Life and Rave' kako bih tu poruku poslao van".

Kako zvuči, tek ćemo vidjeti.

Load the next article
Loading...
Loading...