Search Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Butik Festival je novi događaj na magičnoj lokaciji uz vrhunski lineup

Dolina Soče ugostit će međunarodna imena na više zatvorenih i otvorenih lokacija

  • Mixmag Adria
  • 7 March 2019
Butik Festival je novi događaj na magičnoj lokaciji uz vrhunski lineup

Butik Festival novi je događaj koji će se održati od 12. do 14. lipnja / jula u Sloveniji. Njihov cilj je ujediniti istomišljenike, entuzijaste i ljubitelje glazbe s kulturom i prekrasnim pejzažom.

Butik Festival nalazi se u idiličnoj dolini Soče, jednoj od najatraktivnijih i najskrivenijih Slovenskih odredišta, zbog koje će se naježiti čak i najzahtjevniji gosti. Područje festivala nalazi se u blizini grada Tolmina na ušću dvije smaragdno zelene rijeke - Soče i Tolminke. Dnevne i noćne svečane aktivnosti bit će rasprostranjene na više zatvorenih i otvorenih lokacija, na kojima će partijaneri doživjeti ekskluzivnu avanturu. Osim bogatog glazbenog programa, sudionici mogu uživati i u domaćoj kuhinji, različitim sportskim aktivnostima, društvenim događanjima i radionicama.

Ova butik lokacija ne bi bila savršena bez pažljivo planiranog glazbenog programa koji će ujediniti međunarodne zvijezde s domaćim talentima. Organizatori s velikim zadovoljstvom najavjuju prvu fazu lineupa koji uključuje imena: Guya J, Etapp Kyle, Cassy i Janeret koji će po prvi puta nastupiti u Sloveniji. Pridružit će im se Nevena Jeremić, Aney F., Coeus, Brlee, Alex Ranerro, Urban Jeram i mnogi drugi.

Guy J je jedan od najistaknutijih izvođača u trenutnoj elektroničkoj glazbenoj sceni. Majstor iz Tel AViva skupio je golemu diskografiju u eklektičnom popisu svjetski poznatih etiketa. Njegova vlastita etiketa Lost & Found isporučuje vrhunsku glazbu koja stalno postavlja nove trendove. Dobio je odobrenje i podršku ljubitelja housea, techna i trancea diljem svijeta. - "Želim da svaka moja traka bude prava i iskrena prema mojim osjećajima”, kaže Guy J.

"Jednostavno nismo mogli pronaći bolje mjesto za njegov slovenski debi" - kažu iz organizacije.

Ostgut Ton umjetnik Etapp Kyle predstavit će svoj jedinstveni tamni, prostrani i ultra detaljan techno. Rođen u Ukraini i odgojen u Njemačkoj, Etapp je polako gradio svoj potpisni zvuk potpisa koji ga čini etabliranim umjetnikom u vlastitom pravu, bilo da vrti peaktime setove, otvara ili zatvara evente u nekim od najboljih svjetskih institucija. Bilo da se radi o moskovskom Arma 17, pariškom Rex klubu ili na njegovom domaćem terenu u Berghainu, Etapp redefinira smislene techno grooveove svojom prisutnošću i stilom.

Pariški talent Janeret predstavlja novi svjež val francuske elektroničke glazbe producenata koji preuzimaju svjetsku scenu. Kao dio Yoyaku organizacije, Mickael izrađuje svoj potpisni zvuk pun dubby grooveova, pomiješanih s ambijentalnim osjećajom i dozom house utjecaja. Vlasnik je vinyl only etikete Joule Imprint gdje objavljuje vlastiti materijal kao i glazbu drugih poštovanih kolega. U posljednjih godinu dana Janeret je proputovao svijet od Australije do SAD-a, pokazujući svoj talent i predanost drugima.

Cassyjina cjeloživotna ljubav s glazbom čini je jednom od najcjenjenijih selektora njezine generacije. Dinamičan, strastveni DJ s enciklopedijskim poznavanjem povijesti elektroničke glazbe s jednako važnom torbom s pločama, može kopati duboko u svakoj situaciji, donoseći dobru vibru i zaraznu energiju na plesni podij. S dosadašnjim rezidencijama u Panorama Baru, Trouw, DC-10 i Rex Clubu kao iscrpan popis najutjecajnijih klupskih prostora na njezinu životopisu, Cassy je neumoljiv izvor pozitivnosti za pultom, koja pruža visoku kvalitetu svakom plesnom podiju na kojem nastupa. Kao profesionalni i svestrani selektor s akutnim razumijevanjem prilagodbe situaciji, Cassy zadržava taj jedinstven dodir koji samo ona može pružiti, nikada ne gubeći iz vida vlastiti glazbeni identitet i ostajući vjerna umjetnosti DJ-a na svakom koraku.

Pretprodaja će biti dostupna u nadolazećim tjednima, a više informacija možete potražiti na https://www.butikfestival.com

Loading...
Loading...