Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Calvin Harris se doveo u neugodnu situaciju nazvavši produkciju drugog producenta "Nazi headbanger" glazbom

Zločesti Harris

  • Mixmag Adria
  • 4 February 2019
Calvin Harris se doveo u neugodnu situaciju nazvavši produkciju drugog producenta "Nazi headbanger" glazbom

Pop zvijezda Calvin Harris se našao u neugodnoj situaciji zbog sada pobrisanog tweeta upućenog TenGraphsu, opisujući njegovu glazbu kao "Nazi headbanger music".

Sve je krenulo kad je Apashe prozvao Calvina zbog sličnosti između videa za 'Majesty' i novijeg spota 'Giant' s Rag'n'Bone Manom. Na oba spota ljudi jašu konje uz kinematografske kadrove prirode.

Producent hita 'One Kiss' demantirao je da je inspiraciju dobio od Apasheinog videa, navodeći VICE članak o klincima iz Dublina koji jašu konje.

Usred sveg ovog, kanadski producent TenGraphs je podržao Apashea, zbog čega je Calvin odgovorio "Away back to your Nazi headbanger music you wee pleb" (otprilike prevedeno: Vrati se svojoj Nazi headbanger glazbi mali obični čovječe), aludirajući na dubstep. Nije čudno što je tweet nestao.

No, nakon jednog tweeta u kojem je upitan jel se njegovi komentari odnose na dubstep originatore Skreama i Bengu, Calvin je očito bio primoran razjasniti se.

Calvin se nikad nije sramio oštrih izjava. Prošle godine rekao je ljudima da se "suoče s činjenicom" da "neki od najboljih producenata na svijetu rade EDM glazbu".

Samo se malo pripazi Calvine...

Load the next article
Loading...
Loading...