Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Carl Cox i Martin Garrix, glavni likovi u novom dokumentarcu o elektronskoj glazbi

'What We Started'

  • Mixmag Adria
  • 28 October 2016
Carl Cox i Martin Garrix, glavni likovi u novom dokumentarcu o elektronskoj glazbi

Priča o dance glazbi bit će ispričana kroz oči Carl Coxa i Martina Garrixa u dokumentarcu What We Started koji tek ima izaći. Bert Marcus Productions, koji rade film, poznati su po popularnim filmovima, kao što su Teenage Paparazzo i How To Make Money Selling Drugs, a najavili su kako su završili ovaj projekt.

Pete Tong je izvršni producent i glavni za glazbu, a u ovom se projektu priključio nagrađivanom filmašu Bertu Marcusu, koji je napisao, producirao i režirao film.

What We Started prikazuje opseg elektronske glazbe, suprotstavljajući dvije priče; uspon EDM zvijezde, Martina Garrixa te legendarnog veterana Carl Coxa. I dok su Cox i Garrix u fokusu cijele priče, u dokumentarcu se pojavljuju i Moby, Sasha, Steve Angello, David Guetta, Ed Sheeran, Usher i mnogi drugi.

U filmu je napravljena i prikazana jasna razlika između Garrixove priče koja je proizvod EDM mladeži, dok Cox ima ultimativne povijesne reference na techno i elektronsku glazbu koja je originalni proizvod. Dokumentarac ilustrira kulturu koja je evolvirala do te mjere da je mnoge ostavila zbunjenima. What We Started želi rasvijetliti prošlost, sadašnjost i budućnost dance glazbe i njezinog sveoubuhvatnog svijeta.

"Ovo je film koji slavi duh i daje pronicljivu perspektivu na različite generacije ovog pokreta na način bez presedana te vas vodi na dinamično putovanje slojevitom industrijom.", rekao je Pete Tong, izvršni producent.

Još se ne zna kada će točno What We Started imati službeni datum izlaska.


Load the next article
Loading...
Loading...