Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Carl Cox otkrio planove za pokretanje novog Space Ibiza

"Izgubio sam svoj dom i moram izgraditi novi"

  • Mixmag Adria
  • 19 September 2018
Carl Cox otkrio planove za pokretanje novog Space Ibiza

Carl Cox je potvrdio da planira izgradnju novog Space Ibize kluba negdje na otoku "u bliskoj ili dalekoj budućnosti".

"Svakako će se dogoditi", rekao je Cox tijekom intervjua s BE-AT-TV. Univerzalno obožavani selektor slavno je vodio petnaestogodišnju rezidenciju u legendarnom Spaceu na Ibizi, prije no što je noćni klub zauvijek zatvorio vrata u listopadu 2016. godine.

Ranije ove godine Carl Cox je priznao da još uvijek nije stupio u novi klub u čijem je nekadašnjem prostoru bio Space, Hi Ibiza, rekavši: "Mislim da ću proliti suzu kako prolazim kroz vrata." U ovom najnovijem intervjuu, Cox priznao je da se "još uvijek bori" s idejom da posjeti klub.

"Izgubio sam svoj dom i moram izgraditi novi ", kaže Cox." Nema smisla da odem u Pachu da bih imao ideal Spacea. Nema smisla da idem u Amnesiui i samo staviti logotip Spacea na taj klub. Nema smisla da idem u Privilege i radim isto. Nema smisla, jer je Space izgrađen kao neovisni klub u Playa d'en Bossa. Playa d'en Bossa je postala Playa d'en Bossa zbog Spacea. Novi Space zapravo ne mora biti na Playa d'en Bossi. Očito je da nam je potrebno neko mjesto gdje je tiho. Nema načina da izgradim Space pored Ushuaie ili bilo što slično. Otići ćemo na potpuno novo mjesto s novim konceptom. Ali ideja je imati iste ljude koji su stvorili Space i imati ljude koji bi me željeli podržati u svojoj potrazi za stvaranjem novog Spacea na otoku. "

Otvorivši se oko važnosti originalnog Space kluba, Cox je rekao da je to mjesto koje je "okupilo sve zajedno - bilo da ste radili u poštanskom uredu ili ste radili u supermarketu ili benzinskoj postaji". On nastavlja pričati da Space nije bio samo mjesto za turiste, već radnike i ljude koji su živjeli na otoku. Prisjećajući se prošle sezone, Cox priznaje da je ovaj element zahvalnosti za rad lokalnog stanovništva i za sve ono što rade za scenu "apsolutno nedostaje na otoku" i nešto što Carl obećava vratiti s novim Spaceom.

Još uvijek treba potvrditi pojedinosti o mjestu i predloženom otvaranju novog kluba, ali Carl Cox je priznao da mu "2020. zvuči fantastično".

Load the next article
Loading...
Loading...