Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Carola nije poslušao odredbe suda i sad mu prijeti još jedna tužba

Bez obzira na odredbu suda, nastupio je u Pachi prošlog četvrtka

  • Mixmag Adria
  • 21 May 2019
Carola nije poslušao odredbe suda i sad mu prijeti još jedna tužba

Marca Carolu čeka nova tužba kluba Amnesia nakon što je prekršio uvjete svog ugovora sa super klubom u Ibizi.

Prošlog četvrtka, talijanski DJ se oglušio na sudske naredbe i nastupio u Pachi, gdje je njegova rezidencija Music On slavila svoj opening party. Amnesia, koja je trenutno jedino mjesto na kojem je Caroli dopušteno nastupati, poduzela je nove pravne radnje, prema Diario De Ibiza. Kazna za prekid ugovora je novčana kazna od 2,4 milijuna eura.

Kao odgovor na drugu tužbu, koju je prošlog tjedna podnio njegov bivši promotor "All About The Music SL", Carola se mora pojaviti pred lokalnim sudom u srijedu, 22. svibnja. Promotor traži "milijune" odštete i zatražio je od suca da preuzme imovinu Carole i plaću koju zaradi od DJ-anja, kao mjere predostrožnosti. Ako sudac postupi u skladu s uvjetima, Carola se može žaliti, iako prema važećem zakonu, to neće obustaviti bilo koju od nastalih kazni.

"Nije naša volja prekršiti ugovor koji smo potpisali, zato smo ga tužili", rekao je zakonski zastupnik tvrtke "All About The Music SL" za Diario De Ibiza.

Carola ima više od dvadesetak nastupa planiranih na Ibizi ovog ljeta, a ni jedan od njih nije u Amnesiji. Svakim nastupom krši zakon iznova što će rezultirati novim posljedicama.

Load the next article
Loading...
Loading...