Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Četrnaestogodišnjakinja pretvorila kuću koju je unajmila u rave za 200 ljudi

“Ulice su smrdile na Jägermeister"

  • Mixmag Adria
  • 14 March 2018
Četrnaestogodišnjakinja pretvorila kuću koju je unajmila u rave za 200 ljudi

14-godišnja djevojčica iz Vancouvera iznajmila je kuću preko Airbnb-a tijekom vikenda te odlučila postati domaćica partyja za 200 ljudi.

Kako piše the Vancouver Courier, cura je unajmila kuću koristeći kreditnu karticu svojih roditelja. Kad su se vijesti o njezinoj zabavi proširile internetom, oko 200 ljudi se pojavilo u nekretnini kojoj je cijena $600 po danu.

Jedan susjed je rekao kako je kuća brzo postala poznata kao party kuća, no ovaj nedavni incident bio je iznad svih okupljanja na tom mjestu, jer je "bass bio vrlo snažan i cijelo se susjedstvo od njega treslo, a klinci su samo navirali."

Glasnogovornik policije Vancouvera, Jeff Palmer opisao je scenu na koju su naišli kada su došli prekinuti party: "Klinci su navirali po cijelom mjestu. Policija je radila najbolje što je mogla, kako bi osigurali da se nitko ne ozlijedi te da ne bude nikakvih medicinskih posljedica."

“Velika šteta je nanesena - umjetnine su uništene, namještaj je bio u jaccuziju, uistinu dugačka lista štete koju vlasnici procjenjuju je otprilike $20,000.”

Jedan od susjeda je istaknuo kako je trebalo 45 minuta da se ponovno uvede red, no kada se rulja razišla "ulice su smrdile na Jägermeister."

Na scenu su potom stigli roditelji djevojčice i vlasnici kuće, no protiv nje nije podnesena prijava, kako kaže Palmer: "Isplanirali su riješiti problem štete između sebe, a vlasnik kuće nije zahtjevao nikakve pravne radnje protiv djevojčice ili njezine obitelji. Sigurno će uslijediti diskusija o pristupu djece financijama i kako se njihovo korištenje kartica može bolje kontrolirati."

Load the next article...
Loading...
Loading...