Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Čujte i počujte, stigao je prvi ručni sat - sintesajzer

Utrka s malim sintesajzerima upravo je postala čudnija

  • Mixmag Adria
  • 28 January 2019
Čujte i počujte, stigao je prvi ručni sat - sintesajzer

Najprije smo imali Korgovu paletu Volca mini-sintisajzera; zatim je Teenage Engineering podigao uloge sa serijom kompaktnih uređaja Pocket Operator. A sada, u žurbi da se stvore sitni, mali i sićušni glazbeni strojevi za izradu glazbe dosegnuta je potpuno nova razina apsurda s dolaskom Synthwatcha.

Klavijatura s ručnim zglobom ima sedam monofonih tipki i paletu od 200 zvukova s kojima se može igrati, iako tvrtka radi i na polifonijskoj verziji koja može svirati akorde. Ima ugrađenu bežičnu povezivost i radi zajedno s iOS aplikacijom s ugrađenim sekvencerom koji vam omogućuje kontrolu, snimanje i podešavanje zvukova. Razvija ga talijanska tvrtka za izradu satova Audioweld.

Audioweld Synthwatch je u razvoju već dvije godine, a sredstva se trenutno skupljaju na Kickstarteru. Podupiratelji koji nude 425 funti dobit će jeftiniju verziju ako projekt dosegne svoj cilj od 68,356 funti i krene u proizvodnju. Napaja se preko USB-a i ima 3,5 mm utičnicu i izlaz za spajanje na pojačalo ili zvučnik. Također je otporan na prskanje, za sve važne one važne jam sesije kada čekate autobus na kiši.

I da: također pokazuje i vrijeme.

Load the next article
Loading...
Loading...