Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Claude Von Stroke izdaje prvi Dirtybird live mix album

'Claude VonStroke Live From Detroit'

  • Mixmag Adria
  • 7 June 2018
Claude Von Stroke izdaje prvi Dirtybird live mix album

Šef etikete Dirtybird, Claude VonStroke, izdaje prvi live mix album 22 juna.

Nadolazeći album, Claude VonStroke Live From Detroit sadrži njegov closing set s Movement Festivala u Detroitu koji se održao 26. maja.

VonStroke je četiri mjeseca kurirao svoj set od gotovo 150 traka za festival. Jedna od trka koje se nalaze u mixu je svježi remix njegovog klasika, “Who’s Afraid of the Detroit” kojeg je napravio Wyatt Marshall aka Elevator Musik. Mix će biti i showcase VonStrkokeove neizdane trake “Maharaja”.

Nazivajući Detroit svojim rodnim gradom, Claude je tamo odrastao od svoje 11. godine sve do preseljenja u San Francisco kad je navršio 26. Otkrio je kako mu je oduvijek bio san biti headliner Movement Festivala, a ove godine je imao privilegiju zatvaranja prvog dana festivala.

"Nastupao sam na Movementu više od 10 puta, i svaki put mi je to najzahtjevnija gaža u godini." - rekao je VonStroke u priopćenju za javnost. Uvijek želim rasturiti svojim setom u Detroitu, u gradu gdje je sve počelo, a moji me roditelji uvijek dođu gledati. Moj set je vrlo old school, glazba koju nitko prije nije čuo, posebne verzije, tajni editi, sva glazba koju sam čuvao samo za ovaj nastup."

Dodao je i ovo: "Čini se kao ludost izdati mix album u današnje doba, no količina nevjerojatne originalne glazbe koju sam skupio od poznatih i nepoznatih producenata će ovaj mix učiniti vrijednim uzbuđenja."

Claude VonStroke Live From Detroit biti će ekskluzivno izdan za Apple Music 15. juna dok će cijelo izdanje biti dostupno 22. juna.

Pogledajte teaser u nastavku.

Load the next article...
Loading...
Loading...