Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Collage za nastup Kruder & Dorfmeistera donosi ozvučenje legendarnog Brace Radovića

​Braco Radović, čarobnjak za zvuk, ozvučit će nastup Kruder & Dorfmeistera i DJ Hella ovo ljeto na Tvrđavi sv. Mihovila.

  • Mixmag Adria
  • 16 June 2018
Collage za nastup Kruder & Dorfmeistera donosi ozvučenje legendarnog Brace Radovića

Jedan od najboljih majstora zvuka u regiji, Braco Radović, svoje vrhunsko ozvučenje dovodi na najljepšu pozornica Jadrana - Tvrđavu sv. Mihovila, gdje će 4. kolovoza nastupiti legendarni austrijski dvojac Kruder & Dorfmeister, te kao zvijezda aftershowa DJ Hell. Za dugo iščekivani premijerni nastup u Hrvatskoj jednih od najvećih ikona elektroničke glazbe devedesetih, Collage se tako uz savršenu vizualnu kulisu pobrinuo i za idealnu zvučnu podršku.

Karijera i ljubav Brace Radovića prema zvuku traje već pet desetljeća, a kroz to vrijeme radio je s najvećim zvijezdama bivše zemlje kao što su Bijelo Dugme, Bajaga, Zdravko Čolić, Atomsko sklonište. Ozvučio je koncert Brucea Springsteena u Budimpešti, Joea Cockera u Zagrebu i Motorheada u Puli, a tonac Simple Mindsa nakon koncerta je Bracin razglas prozvao najboljim u Europi.

Kao pravi zaljubljenik u analogni zvuk Braco je većinu svog razglasa sastavio vlastitim rukama, a i dalje koristi većinom analogne komponente. Kako zvuči jedan od najboljih razglasa u Europi imat ćete priliku čuti 4. kolovoza na Kruder& Dorfmeiters 25 Years Anniversary Session u Šibeniku.

Na Tvrđavu sv. Mihovila K&D dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju, i izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit” i “Trans Fatty Acid”. Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Za sam kraj ove sjajne ljetne glazbene večeri nastupit će DJ Hell, pionir njemačke scene elektroničke glazbe koji i nakon 40 godina neumorno nastupa i objavljuje od kritike i publike hvaljenje albume. Svoju “glazbu iz budućnosti” sa zadnjeg albuma “Zukunftsmusik”, s kojim je upravo na svjetskoj turneji, donosi ovo ljeto na šibensku tvrđavu Sv. Mihovila kao glavna zvijezda aftershowa nastupa Kruder & Dorfmeistera.

Više od 70 posto kapaciteta tvrđave je već rasprodano, a trenutno su u prodaji ulaznice od 240 kuna. Nakon 10. srpnja, ako ih još bude, cijena ulaznice će iznositi 280 kn. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava te na svim Entrio prodajnim mjestima, kao i na prodajnim mjestima Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku: Infopult Tvrđave sv. Mihovila (Zagrađe 21), Barone shop na Tvrđavi Barone (Put Vuka Mandušića 28), City Point šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1).

Load the next article...
Loading...
Loading...