Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Damir Ludvig i DJ Go Cut predstavljaju: Astralis 20:20

Astralis - Institucija zatvara sezonu posebnim partijem u klubu Boogaloo Zagreb

  • Mixmag Adria
  • 21 June 2018
Damir Ludvig i DJ Go Cut predstavljaju: Astralis 20:20

fotografije: Bruno Zlomislić

Damir Ludvig i DJ Go Cut su osnivači i DJ-i klupske večeri Astralis - Institucija, a pripremaju posebni party u klubu Boogaloo Zagreb 30.06.2018. Astralis je ove godine navršio 20 godina postojanja i obilježio godišnjicu brutalnim partijem, no najdugovječniji ciklus elektroničke glazbe u Hrvatskoj ne miruje. Kao i svaki dvadesetogodišnjak željan je beskonačnog tulumarenja uz vrhunsku glazbu. Isto misli i zagrebačka publika koja je pokazala velik interes za događaj na društvenim mrežama. Jedan od faktora interesa partijanera je i cijena ulaznice. Naime, organizatori su povodom navršenih dvadeset godina odlučili počastiti publiku s kartama u pretprodaji po samo 20 HRK (2,7 €)

U čemu je tajna dvije dekade uspjeha Astralisa možda najbolje objašnjava izjava koju je Damir Ludvig, suosnivač i rezident Institucije objavio na svojoj Facebook stranici.

- Astralis - Institucija je ciklus glazbenih događaja, a glazba je oruđe kojim DJ-i postižu atmosferu na plesnom podiju. Kao DJ uvijek gledam jesu li ljudi u pokretu, nasmijani i zadovoljni - tvrdi Ludvig i dodaje:

- Mijenjat ću glazbene stilove dok se publika i ja ne nađemo na istoj frekvenciji. To naravno nije moguće, ako publika želi slušati glazbu o kojoj ja ne znam ništa, kao što su na primjer Punjabi hitovi.

Generacijama prepoznatljiv kao event elektroničke glazbe, Astralis na svu sreću uvijek ima prave partijanere na plesnom podiju, pa će se Damir i DJ Go Cut itekako dobro snaći za DJ pultom u krcatom klubu Boogaloo Zagreb.

Load the next article...
Loading...
Loading...