Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Darin Epsilon stiže u Maximus, a podrška stiže od AudioStorma i Double Needle Project

U petak olujno i progresivno

  • Mixmag Adria
  • 12 April 2017
Darin Epsilon stiže u Maximus, a podrška stiže od AudioStorma i Double Needle Project

Progressive žanr ponovno osvaja sve više publike, pa osim što i po line-upima za nadolazeće ljeto možemo vidjeti popriličan broj progresivnih faca, jedna od njih stiže u Maximus u petak, 21. travnja/aprila.

Darin Epsilon je DJ, producent, vlasnik etikete i radio lice rodom iz Chicaga, no s trenutnom adresom u Berlinu. Osim što je jedan od vodećih selektora progresivnog zvuka, nastupao je na svim velikim festivalima, kao što su BPM, Burning Man, ADE, Insomniac i mnogim drugima, ali i bio nominiran 2016. za Beatport nagradu u kategoriji ‘Best Progressive House Artist’.

Osim toga, ovaj 33-godišnjak je izdavao za mnoge velike labele, kao što su Bedrock, Global Underground, Sudbeat, Renaissance, Selador, Perfecto, Perspective Digital, Hope Recordings, microCastle i Parquet te surađivao s mnogim umjetnicima, kao što su Hernan Cattaneo, Robert Babicz, Cid Inc, Matt Lange, Qiuvver i mnogim drugima.

Njegove produkcije su redovito na Beatport Top 100 ljestvicama, ali i u dva filma, što ga stavlja u rijetku kategoriju producenata koji su se probili na velike ekrane.

Epsilonu će podršku pružiti regionalna progresivna snaga, AudioStorm, koji je početkom mjeseca izdao već uspješan 'Cloudmaker' EP za Just Movement te producent i DJ Double Needle Project iz Cetinja.

Cijena ulaznice za ovaj event je 5€, a mi vam poklanjamo 2x2 ulaznice. Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod objave ovog članka na našoj Facebook stranici navesti ime i prezime osobe koju želite povesti na ovaj party. Vrednujemo broj 'lajkova' na komentar. Dobitnike ćemo proglasiti u petak, u 12h. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...