Search Menu
Home Novosti Menu
Live streams

Dave Clarke, Super Flu & Ettiene De Crécy u The Lab

Premjestili smo The Lab u #Smirnoffhouse

  • Mixmag Adria
  • 20 August 2015
Dave Clarke, Super Flu & Ettiene De Crécy u The Lab

Duboko u šumi, tri sata od Berlina SonneMondeSterne (SMS) nudi program uz širok spektar headline i underground glazbenika. Odabrali smo neke od njih za poseban Lab Session u #Smirnoffhouseu.

Uz dnevni boravak, kuhinju, spavaonicu i ogromni Void Soundsystem, The Lab u #Smirnoffhouseu vjerojatno je najbliži opisu partija gdje vlada intimna atmosfera, ali uz umjetnike velikog kalibra.

Roman Flügelov set bio je remek djelo house glazbe. Pun futurističkih synthova i zanimljivih perkusija. Demonstrirao je ono zbog čega ga smatramo jednim od najcjenjenijih producenata i DJ-a na sceni.

Dave Clarke uletio je s mračim technom koji je presjekao s nekoliko laganijih stvari. Ovo je pravi set za sve istinske ljubitelje techna.

Super Flu su priredili duboki, hipnotički house koji je osvojio svakoga. Tko god je ušao u prostoriju, nije je napustio do kraja seta jer je u pitanju bila vibra kakvu nismo mnogo puta iskusili.

Ettiene De Crécy priredio je nevjerojatan set koji bilo dublji i mnogo energičniji nego što smo mogli pretpostaviti s obzirom na njegovo najnovije izdanje 'Super Discount 3'. Nemilosrdne bass linije kombinirane sa uobičajenim electro soundom. Ovakvo nešto biste očekivali da su Innervisions Francuzi.

Ispod pogledajte svaki set.

Load the next article
Loading...
Loading...