Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Deadmau5 izjavio kako je na "pravom putu" s obzirom na nedavni slom putem društvenih mreža

Ikona elektroničke glazbe je potvrdila svoje europske datume

  • Mixmag Adria
  • 6 November 2018
Deadmau5 izjavio kako je na "pravom putu" s obzirom na nedavni slom putem društvenih mreža

Prije nekoliko tjedana, deadmau5 se putem svog Twitter profila javno ispričao zbog svojih uvredljivih komentara te je rekao kako planira nestati s radara kako bi uzeo vrijeme potrebno da radi na sebi.

Slom putem društvenih mreža i svijest da mu je potrebna "profesionalna pomoć" pojavili su se nakon što je na površinu isplivao Twitch video od artista u kojem on opisuje pjesmu EDM producenta Slushiija kao "AIDS glazbu" te oslovljava traku kao "ozbiljno autistično sranje."

Slushii je iskoristio Twitter kako bi priznao svojim obožavateljima da on zapravo i je u autističnom spektru i da smatra taj video "vrlo razočaravajućim." Rekao je kako se "uvijek ogledao na deadmau5-a" i prozvao ga je radi korištenja njegove "platforme za vrijeđanje drugih."

Izjave se prisjeća vlasnik mau5trap etikete, koji se ispričao kasnije toga dana i najavio kako će izbivati neko vrijeme s društvenih mreža i zatražiti pomoć kako bi poradio na problemima s vlastitom mentalnim zdravljem koji uzrokuju to da se bezrazložno iskaljuje na drugima u javnoj formi.

Uz brojne potvrđene nastupe u Njemačkoj i UK-u pored ove najave, mnogo obožavatelja ostalo je nesigurno u to hoće li se uopće ovo povlačenje iz oka javnosti odraziti na njegove nadolazeće datume - uključujući nastup u Printworksu koji obilježava njegov prvi povratak u London nakon četiri godine.

Danas je deadmau5 putem Twittera, po prvi put nakon par tjedana, najavio kako je "na pravom putu" i da se "osjeća bolje," iako još uvijek nije spreman za povratak na društvenim mrežama.

Uvjerio je svoje obožavatelje da će se njegovi europski nastupi i dalje održavati i izjavio je kako je prepustio svoje log-inove svojem menadžeru koji će ažurirati deadmau5-ove medijske stranice uz konstantno informiranje o turneji. Njegovu izjavu u cijelosti možete pročitati ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...