Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Deadmau5 najavio nastup s punim orkestrom naziva 'Where's The Drop'?

Po prvi put će nastupiti s "novom vizijom" starog materijala

  • Mixmag Adria
  • 8 March 2018
Deadmau5 najavio nastup s punim orkestrom naziva 'Where's The Drop'?

Inovator elektroničke glazbe deadmau5, najavio je jedinstvenu izvedbu gdje će predstaviti "novu viziju" svojeg materijala s punim orkestrom u Los Angelesu.

Zakazana za održavanje u legendarnom Wilternu, izvedba se naziva ‘where’s the drop?’, a na pozornici će se pojaviti deadmau5 s punim orkestrom kojeg vodi glazbeni redatelj Gregory Reveret.

Inspiracija za novi nastup potječe iz deadmau5 glazbe pronađene na '7', zbirci sedam pjesama koje se temelje oko sedam smrtnih grijeha. Oduvijek je htio izvesti ovaj materijal s orkestrom i kad se susreo s Gregory Reveretom tijekom mau5trap Mondays Twitch Sessiona, deadmau5 je pronašao nekoga tko bi mogao ispravno napisati glazbu za orkestar.

Orkestralna izvedba ‘where’s the drop?’ služi kao uvod u nadolazeći album istog imena koji će sadržavati 17 orkestralnih pjesama spremih za izdavanje 30. ožujka isključivo na TIDALu preko deadmau5ove etikete mau5trap.

Za fanove koji žele doživjeti predstojeći ‘where’s the drop?’, ulaznice će biti dostupne članovima TIDAL-a 7. ožujka, a u generalnu prodaju kreću 8. ožujka u 18 sati po regionalnom vremenu.

Oni koji ne mogu doći na ovaj nastup moći ćestreamati poseban live stream TIDAL X: deadmau5 ‘where’s the drop?’, također 1. travnja.

[foto: Rukes]

Load the next article...
Loading...
Loading...