Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Defected x Mixmag Adria vas vode na Defected Croatia uz merch paket

9. - 14. august

  • Mixmag Adria
  • 12 July 2018
Defected x Mixmag Adria vas vode na Defected Croatia uz merch paket

Kao što već sigurno znate, Defected Croatia se vraća u Tisno, na novih šest dana i noći house hedonizma.

Događaj će se održati od 9. do 14. augusta / kolovoza na poznatoj lokaciji The Garden Tisnog uz impresivan line up house i disco izvođača.

Svoje omiljene DJ-eve moći ćete slušati na čak četiri pozornice, brodovima koji isplovljavaju dva puta dnevno te u Barbarellas koji je predviđen za after partyje.

Na ovom festivalu po treći puta do sada okupit će se publika istomišljenika iz cijelog svijeta - prošle godine gosti su stizali iz UK, Australije, Los Angelesa, Južne Afrike...

Tijekom šest dana i noći house hedonizma, u Tisnu možete očekivati setove od imena poput Masters At Work, Dennis Ferrer, Claptone, Sam Divine, Roger Sanchez, Todd Terry, Honey Dijon, Dimitri From Paris, Eli Escobar, DJ Haus, DJ Boring i mnogi, mnogi drugi, njih čak 70, a od regionalnih DJ-eva nastupit će PEZNT, IDQ, Tom Bug i Blacksoul.

Da stvar bude bolja, Mixmag Adria vam poklanja:

- Dvije ulaznice
- Glitterbox - 'For Your Disco Pleasure'' CD
- Jedan jersey
- Jednu 'I Am Defected' majicu
- Dvije vezice

Idealan paket za vrhunsko ljeto i festival s house i disco glazbom čeka na vas, a sve što trebate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan paket je u komentare na objavi ovog članaka na našoj Facebook stranici tagirati osobu koju biste poveli sa sobom.

Nasumičnim odabirom dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 16. jula u 13 sati.

Povoljnije regionalne ulaznice možete kupiti u Entrio sustavu, a više informacija možete pronaći na Facebook eventu.

*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

Load the next article...
Loading...
Loading...