Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Dejan Milićević stiže u zagrebački Taboo klub

...nakon izlaska trećeg albuma na berlinskom Plastic Cityu

  • Mixmag Adria
  • 22 November 2017
Dejan Milićević stiže u zagrebački Taboo klub

Zagrebački TABOO CLUB ovog će petka, 24. studenog/novembra ugostiti jednog od rijetkih regionalnih DJeva koji je imao čast nastupiti na svjetski poznatom Boiler roomu. Ovog ljeta ste ga mogli čuti na Sonus festivalu, kako zatvara Lovefest, u Glow klubu u azijskom Bangkoku te, kao i svake godine, kako nastupa na EXIT Dance Areni.

Dejan Milićević, već je 20 godina jedan od najpriznatijih DJ-eva i producenata s naših prostora te ne prestaje nizati uspjehe. Tomorrowland, Sonar festival, ADE, Dance Valley, Monegros, Awakenings, samo su neki od festivala na kojima je Dejan gostovao, a ovog petka dolazi rasplesati ekipu TABOO CLUB-a, gdje će mu se pridružiti B-ware i Danijel Skuzin.

Ove godine Dejan je izdao svoj treći studijski album i to na poznatoj berlinskoj etiketi Plastic City te upravo poklonio vjernim fanovima besplatan tool track kojeg mogu skinuti s facebook eventa.

Svakog vikenda TABOO CLUB odmiče te od svakodnevice i uvodi u neku drugu dimenziju, onu u kojoj je bitna samo najbolja ekipa, muzika, light, sound i clubbing.

Reflektori se pale, vrata otvaraju i prvi beat kreće svakog petka i subote točno u ponoć s redovnim klupskim programom. No, s prvim zrakama sunca, party ne prestaje, već počinje AFTER PARTY program pod imenom #nećukući, koji traje do 10 ujutro.

Više informacija o eventu potražite OVDJE.

Load the next article...
Loading...
Loading...