Search Menu
Home Novosti Menu
Modne Novosti

Diesel je hate prema brendu s ponosom pretvorio u jedinstvene odjevne predmete

Haute Couture

  • Mixmag Adria
  • 28 September 2018
Diesel je hate prema brendu s ponosom pretvorio u jedinstvene odjevne predmete

Od kuda početi nego od svakodnevnih iskustava?

Diesel je uzeo dio mržnje/hate-a koji je primio kao brend poput „Diesel is dead“ i „Diesel not cool anymore“ s ponosom i pretvorio ga u jedinstvene odjevne predmete. Negativne poruke “Diesel is dead”, “Diesel is uncool” i “Overpriced shit” pojavile su se na izlozima Diesel trgovina širom svijeta. Prilično odvažan I hrabar potez što ilustirira činjenica policije u Milanu koja se pojavila ispred Dieselove trgovine misleći kako je trgovina vandalizirana.

U Haute Couture kampanji sudjeluju influenceri iz cijelog svijeta koji na društvenim medijima stvaraju i dijele sadržaj s najgorim porukama mržnje koji su primili na svojim profilima odjeveni u personaliziranu odjeću. Limitirana Diesel Haute Couture kolekcija uključuje majice kratkih rukava, hoodie majice, tunike i jakne te je dostupna u Diesel trgovini u Zagrebu (Masarykova 17), Rijeci (Adamićeva 30) i Splitu (Krešimirova 4-6).

Također, Diesel poziva sve ostale da kreiraju svoje jedinstvene Haute Couture odjevne predmete. U listopadu Diesel će omogućiti svojim kupcima personalizirati novu kolekciju, tako što će kupci kreirati najgori komentar koji su ikada dobili o sebi. Uskoro više detalja!

Novo poglavlje Dieselove komunikacije počinje i živi gdje se online mržnja rađa - na društvenim mrežama - serijom video sadržaja sa svakim članom Dieselove zvjezdane postave. Možemo vidjeti poznate i slavne kako plešu i ironično slave mržnju kojom su obasipani na društvenim mrežama, pomažući svijetu iz prve ruke iskusiti poruku kampanje, što više mržnje imaš na sebi to te je manje briga.

Od prihoda prodaje Haute Couture odjevnih predmeta, Diesel će napraviti donaciju kroz Only The Brave zakladu u znak podrške protiv nasilja na internetu.

Load the next article
Loading...
Loading...