Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Diesel predstavlja HAɄTE COUTURE laboratorij

Povodom rođendana svojim kupcima poklanja 40 % popusta

  • Mixmag Adria
  • 18 October 2018
Diesel predstavlja HAɄTE COUTURE laboratorij

U Diesel trgovinama kupci mogu sami kreirati jedinstvene odjevne predmete sa svojim osobnim porukama. Da, dobro ste pročitali!

Diesel je prije nekoliko tjedana s poznatim zvijezdama lansirao Haute Couture, snažnu kampanju i limitiranu kolekciju koja se bori protiv govora mržnje na Internetu.

Poznate osobe Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne i mnogi drugi odabrali su kritiku koju su primili online a Diesel je riječi prenio na ekskluzivno limitiranu kolekciju kako bi pokazao da što više mržnje imaš na sebi manje te je briga.

Sada kupci mogu umanjiti moć hate-u tako da odaberu omiljen odjevni predmet iz Diesel kolekcije i “urede” ga s najgorim komentarom kojeg su primili online.

Osim toga Diesel slavi 40-i rođendan. Punih 40! No bez obzira na godine Diesel je i dalje zadržao buntovnu crtu i pomiče granice - odvažnim kampanjama, eklektičnim kolekcijama ili neodoljivim šarmom.

Povodom rođendana Diesel svim svojim kupcima 4 dana poklanja 40% popusta povodom 40 godina! Proslavite s nama ovaj vikend od 18. do 22.10.2018. i zabavite se u Dieselu.

Diesel Haute Couture krojenje po narudžbi u Diesel trgovinama dostupno je u Zagrebu, Splitu i Rijeci od 19.10.2018.

Load the next article
Loading...
Loading...