Search Menu
Home Novosti Menu
Modne Novosti

DIESEL zajedno s pop zvijezdama i glumcima predstavlja HAɄTE COUTURE

Što više mržnje imaš na sebi, manje te je briga – „The more hate you wear the less you care“

  • Mixmag Adria
  • 20 September 2018
DIESEL zajedno s pop zvijezdama i glumcima predstavlja HAɄTE COUTURE

Svi smo bili žrtve negativnosti i kritiziranja na društvenim mrežama. Što god radili online uvijek postoji netko tko će biti spreman na kritiziranje. A kada smo pogođeni neopravdanom mržnjom, većina napravi korak unazad. Ali skrivanje i loš osjećaj neće pomoći nikome.

Istina je, što si više izložen mržnji prema kojoj si ironičan i ravnodušan ona ima manju moć napraviti štetu. Zato Diesel lansira Haute Couture. Jedinstvena kolekcija dizajnirana za: oslabiti moć „hate-a“.

Od kuda početi nego od svakodnevnih iskustava? Diesel je uzeo dio mržnje/hate-a kojeg je primio kao brend poput „Diesel je mrtav“ i „Diesel više nije cool“ s ponosom i pretvorio ga u jedinstvene odjevne predmete.

Nitko ne dobiva više mržnje od poznatih osoba na društvenim mrežama. U kampanju su uključila skupina svima dobro poznatih influensera uključujući Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In i Jonathan Bellini kako bi pomogli prenijeti važnu poruku, “Što više mržnje imaš na sebi manje te je briga.”

Poznate osobe su odabrale neke od najgorih komentara koje su ikada čuli o sebi te su dizajnirani ekskluzivni “Haute Couture” odjevni predmeti. Svi komentari su limitirani odjevni predmeti u Haute Couture kolekciji, dostupnoj od 19. rujna u izabranim Diesel dućanima i na Dieselovoj web stranici.

Također Diesel poziva sve ostale da kreiraju svoju jedinstvene Haute Couture predmete. Na ključnim tržištima diljem svijeta, s početkom listopada, omogućit će svojim kupcima da personaliziraju novu kolekciju, kreirajući i noseći najgore komentare koje su ikada dobili o sebi.

Od prihoda prodaje Haute Couture odjevnih predmeta, Diesel će napraviti donaciju kroz Only The Brave zakladu u znak podrške protiv nasilja na internetu.

Load the next article
Loading...
Loading...