Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Direction 2 P3rC3pT10n - Felver i Josh Atman dolaze u Lazarete

Pridružuje im se Maroje

  • Mixmag Adria
  • 11 April 2018
Direction 2 P3rC3pT10n - Felver i Josh Atman dolaze u Lazarete

Do Adriatic Perception Festivala ostalo je još nekoliko mjeseci, no prije nego vi dođete na prekrasno Ušće Neretve, #apf2018 dolazi k vama.

Direction 2 P3rC3pT10n serija promo partyja počinje u subotu, 14. travnja u dubrovačkim Lazaretima, gdje ćemo partijati uz Maroja, Josh Atmana i Felvera.

Felver je oduvijek donosio najbolje suvremene i underground zvukove, no ne samo kao DJ, već i kao domaćin, organizator evenata i vizionar. Tako je pokrenuo i svoj najnoviji projekt Stereotip, u kojem je Felver kustos i domaćin niza partyja koje organizira u suradnji sa svojim prosljavljenim, dugogodišnjim prijateljem DJ Dixonom. Radio je i na legendarnom hrvatskom Radiju 101, gdje je bio vanjski suradnik emisije Deep FM od 1991. do 2001. te glazbeni urednik od 2010. do 2012.

Počevši s Cosmic Disco noćima u Aquariusu, preko Wiggle partyja u londonskom Fabricu, Stereo Studia u Tvornici i nedavnim projektom Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masteres, Felver uvijek iznova dokazuje da je nezaobilazan DJ koji vas svojim zvukom vodi na jedinstveno putovanje.

Uz glavnog gosta nastupit će i Josh Atman, do sada poznat kao Jolly Joke, koji je poželio selektirati nešto drugačiju glazbu, pa je shodno tome stvorio novi alias, a stari ostaje rezerviran za, kako bi on sam rekao, 'ljuti techno'. Snimio je i mix ekskluzivno za Mixmag, ali i dao intervju, što možete pročitati i poslušati ovdje.

Tu je i Maroje, poznanik i miljenik dubrovačke publike koji je nastupio na prošlogodišnjem izdanju festivala. Njegove setove krasi svježina, energičan pristup i tehnička dotjeranost.

Kontradiktorno skromnom karakteru, sklon je napadačkom stilu miksanja kojim prezentira glazbu s kojom se poistovjećuje gledajući na nju kao na temelj i glavni razlog njegovog djelovanja s one strane pulta.

Za ovaj event poklanjamo dvije ulaznice, do kojih možete ako stisnete LIKE ove objave na Mixmag Facebook stranici, a u komentarima ispod objave ostavite link posljednje trake koja vas je oduševila. Dva linka s najviše lajkova, osvajaju ulaznicu. Dobitnike ćemo proglasiti u subotu, u podne. Sretno!

Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...