Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ Max na Ibizi pokrenuo suradnju s prestižnim brendom MUSIC ON

Zvuk Music On brenda uskoro u hrvatskom eteru

  • Mixmag Adria
  • 7 June 2018
DJ Max na Ibizi pokrenuo suradnju s prestižnim brendom MUSIC ON

Zagrebački DJ i producent, DJ MAX, autor je, urednik i voditelj brojnih radijskih i TV emisija.

Njegova autorska emisija naziva "Dobro došli u klub" emitira se na Drugom programu Hrvatskog radija od 1996. Emisija se bavi promocijom nove elektroničke glazbe, recenzijama i autorskim osvrtom na glazbena djela, izvođače, glazbene događaje i festivale. Svakog mjeseca na ovoj emisiji možete poslušati i Mixmag Adria izdanje mjeseca.

Nakon Ocean Beat Boat Partyja, serije nastupa u kultnom Beach Clubu Bora Bora i sudjelovanja na International Music Summitu, preksinoćnjim nastupom u Open Air klubu El Patio, koji je izravno prenosio Ibiza Global Radio, DJ MAX, legenda hrvatske klupske scene, započeo je suradnju s prestižnim brendom MUSIC ON.

“MUSIC ON je daleko više od rasprodanih tjednih evenata u Amnesiji i El Patiju. U zadnjih 5 godina Marco Carola i njegov tim stvorili su prestižan brend koji na Ibizi izaziva poštovanje svih sudionika svjetske glazbene scene. Ovogodišnji MUSIC ON festival u Amsterdamu bio je kruna dosadašnjeg rada i pokazatelj smjera globalnog razvoja brenda.

Iznimna mi je čast surađivati s MUSIC ON-om i drago mi je da smo pokrenuli nešto daleko opsežnije od DJ nastupa, kojima se jednako veselim.”, izjavio je DJ MAX.

Music On DJ-evi će svojim miksevima gostivati u Maxovoj emisiji, a DJ Max će nastupiti i na nekim njihovim događajima oko kojih više informacija očekujemo tijekom sezone.

Load the next article
Loading...
Loading...