Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

DJ Max pokrenuo novu radijsku emisiju u Amsterdamu

EJR Radio

  • Mixmag Adria
  • 13 November 2017
DJ Max pokrenuo novu radijsku emisiju u Amsterdamu

Premijerom tjedne radijske emisije 'DJ MAX IN THE MIX', hrvatski DJ i producent, DJ MAX, pridružio se društvu svjetskih DJ-eva, producenata, autora radijskih emisija, koji sudjeluju u programu nizozemskog globalnog radija EJR Radio, broj 1 radio postaje za elektroničku plesnu glazbu.

Todd Terry, Nora En Pure, Terri B!, Don Diablo,… samo su neka od svjetski poznatih imena u čijim emisijama, putem internet streama amsterdamskog EJR Radija, uživaju slušatelji diljem svijeta, a od poznatih svjetskih glazbenih brendova radijske emisije ovdje emitiraju i Defected, Glitterbox, Fierce Angel

DJ MAX je autor emisije DOBRO DOŠLI U KLUB (WELCOME TO THE CLUB), najdugovječnije emisije elektroničke glazbe u hrvatskom radijskom eteru, koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija od 1996.

Sudionik je brojnih evenata, od Svjetskih prvenstava DJ-a 90-ih do aktualnih festivala poput Ultra Europe i MTV SummerBlast. Ovog ljeta je, osim na spomenutim festivalima, nastupio i na Ibizi, gdje je promovirao svoj novi EP 'My World', koji je izašao preko Refrained Music, a nakon ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa dolazi u svjetski radijski eter s novom tjednom emisijom DJ MAX IN THE MIX.

Pitali smo DJ Maxa kako je došlo do ove suradnje, pa je rekao:

“Nakon Amsterdam Dance Eventa, sve se odvilo prilično brzo. Jedan ležeran sastanak u Amsterdamu, za vrijeme ADE-a, s temom koja nije bila vezana uz radio i nekoliko dana kasnije stigla je ponuda za tjednu radijsku emisiju.”

Dodao je da je to plod njegovog dugogodišnjeg rada i iskustva u stvaranju radijskih emisija te da već dulje vrijeme razmišlja o novoj emisiji, budući je, kako kaže, sve sazrelo za ovaj iskorak na svjetsko tržište.

"Moja emisija DOBRO DOŠLI U KLUB (WELCOME TO THE CLUB) bliži se tisućitoj epizodi i, iako ju vodim na hrvatskom jeziku, zadnjih nekoliko godina ima konstantan porast slušatelja diljem svijeta. To me ponukalo na ideju o stvaranju emisije na englskom, obzirom da je to ipak standardan jezik u svijetu elektroničke klupske glazbe, pa samim time i razumljiv brojnijoj publici. Naziv nove smisije, DJ MAX IN THE MIX, rezultat je brojnih pohvala, od strane bitnih ljudi na svjetskoj klupskoj sceni, za odabir i prezentaciju glazbe na brojnim nastupima i u dosadašnjim radijskim emisijama.”


Load the next article...
Loading...
Loading...