Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

DJ-u otkazan buking jer je 'predebeo'

...i ne uklapa se u sliku koju promotor promovira

  • Mixmag Adria
  • 28 February 2018
DJ-u otkazan buking jer je 'predebeo'

Kult DJ-a je trend koji je izrastao tijekom godina. Dok su u ranim danima house kulture DJ-evi bili skriveni i jedva ih se moglo vidjeti u DJ boothu, danas su na centralnoj poziciji pozornice i Instagrama.

No, nije se samo to promijenilo, očito. Nekim klupskim večerima slika je postala važnija od glazbe.

Tako je UK house artist Scott Diaz na Twitteru otkrio kako mu je buking otkazan jer njegov "izgled se ne uklapa". Kada je pitao što bi to trebalo značiti, promotor mu je odgovorio da je "predebeo" i da "način na koji Scott izgleda se ne uklapa s ljudima koji posjećuju naše partyje".

Nastavio je: "Kako smo dovraga stigli ovako daleko? Toliko smo opsjednuti sa slikom i izgledom da to nije normalno. Mislim, da, imam nešto viška kilograma, oko čega sam iskren, no kakve to ima jebene veze s mojom sposobnošću puštanja glazbe?!"

Pogledajte tweetove ispod.

Scott je do sada ostavio punu izjavu o slučaju na Facebooku, a post je započeo napisavši:

"Ova stvar je postala zvijer s mnogo glava. Podijelio sam taj post s namjerom da se zabavimo s glupošću toga, no ovo je počelo živjeti vlastiti život":

Dodao je: "Svatko tko me poznaje zna da ne dramatiziram. Integritet je važan i želim privući pažnju iz pravih razloga, a puno toga vezano za ovu situaciju je obrnuto. Suprotno od onog što većina od vas misli, ustvari se dugoročno može vrlo malo postići 'prozivajući' uključene. Nisam namjeravao da ovo postane velika stvar, malo je prevršilo mjeru, a da ne spominjem kako je uz ovo teško obaviti neki posao!

"Razumijem da su ljudi uzrujani zbog ovog, no nakon pažljivog razmišljanja (i jednog dobrog savjete - pravnog, PR i prijatelja), zadržat ću informaciju za sebe."

Punu izjavu pročitajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...