Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Dnevni plesnjak na krovu Zvjezdarnice s pogledom na Kvarner kreće ove nedjelje

Marina Karamarko i Ana Antonova na prekrasnoj lokaciji

  • Mixmag Adria
  • 14 June 2018
Dnevni plesnjak na krovu Zvjezdarnice s pogledom na Kvarner kreće ove nedjelje

SOLIS OCCASUM je zalazak sunca, a PLANETARIUM samo jedna od sjajnih lokacija gdje ova priča počinje.

Ove nedjelje vas očekuje dnevni plesnjak s pogledom na suncem okupani Kvarner uz najfiniju glazbenu selekciju dviju predvodnica domaće elektronske scene - Marine Karamarko i Ane Antonove!

"Vrijeme za party je uvijek pravo, ali partijati se ne mora samo u noćnim satima i klupskim prostorima, kao što smo navikli u našem gradu tijekom godine. Ovoga puta spremamo party na predivnoji nesvakidašnjoj lokaciji s pogledom na cijelu Rijeku i Kvarner - riječka Zvjezdarnica. Specifičnost eventa je njegov početak - ne kreće se poslije zalaska, nego ga dočekujemo i pozdravljamo dan u najboljem raspoloženju." - stoji u priopćenju od organizatorica.

Poseban dodatak ovoj priči je je live stream cijelog događanja u realnome vremenu, a to će omogućiti ekipa Education TV-a koja je poznata po svojim live stream emisijama, a do sada su odradili njih preko pedeset. Education TV je platforma za promicanje underground kulture u Zagrebu i jedina glazbena LIVE STREAM zajednica u Hrvatskoj. Za fotografiju i dron bit će zadužen Igor Crnković iz PILOT MEDIA.

Osim ove privlačne lokacije i vizualne poslastice, vrlo bitan segment je i ono u čemu će uživati vaše uši - zvuk. Riječka KIMATIKA SOUND SYSTEMS dovodi FUNKTION ONE razglas.

Tulum će se održati 17. lipnja na krovnoj terasi Galileo bara.

Vrata se otvaraju u 17 sati, ulaz će biti moguć do 19 sati, a ples će trajati do 22 sata na krovu Grada koji teče!

Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava. Radi specifične lokacije, broj karata je ograničen.

Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 2x1 ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na postu ovog članka na našem Facebook pageu s točnim odgovorom na pitanje: Tko je zadužen za stream cijelog eventa? Nasumičnim odabirom ćemo proglasiti dva pobjednika u subotu u podne. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...