Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar Božić u Mastersu tulum je koji ne želite propustiti

Duga božićna noć uz pet DJ-a

  • Mixmag Adria
  • 18 December 2018
Dobar Božić u Mastersu tulum je koji ne želite propustiti

Dobar House ovog će se puta družiti s Dobrim Discom na vrhunskom božićnom tulumu u Mastersu.

Masters je redovito ugostio Dobar House na nekim posebnim datumima, a pred nama je najposebnii datum do sada - Božić 25. prosinac.

Za ovaj obećavajući tulum setove spremaju neki od najfinijih house / disco DJ-eva koje Zagreb ima za ponuditi kako bi božićni tulum prošao baš onako kako treba - veselo, pjevno i plesno.

Uz lokalne zvijezde, lineupu se pridružuje talijanski DJ Wandervogel, arheolog plesne glazbe koji je ujedno i party životinja. Nakon što je obišao cijelu Europu, smjestio se kao rezident na talijanskim večerima Classic - The History of House Music, Loud i Too many discos. Strastven je skupljač ploča čija kolekcija broji tisuće, pa tako s lakoćom prelazi barijere između glazbenih žanrova svojim eklektičnim i začuđujućim setovima disca, housea, jazza te afro i tropical ritmova.

Kad uz to dodamo da su s nama Egzotika DJs koji se sastoji od egzotičnog dvojca Denis Štefanića (Stefanic) i Marko Kalauza (Halaus) koji su u proteklih dvije godine širili egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima, onda nam je razlog za veselje još veći.
U njihovim stilski neopterećenim setovima možete uživati u disco, funk i jazz derivacijama sa svih strana svijeta te klasičnom house zvuku kojeg redovito začine dubokim i sirovim ritmovima.

No tu isto nije kraj...s nama je i hrwoE, poznati zagrebački DJ koji s lakoćom kombinira house i disco zvukove u svojim setovima, a ujedno je i jedan od "go to" DJ-eva kad želite poslušati Dobar Disco.
Mogli ste ga slušati po cijelom Zagrebu ovog prosinca, ali najbolje od njega očekujemo baš za sam Božić u Mastersu.

Grooveline, osnivač legendarne (umirovljene) klupske večeri House Fusion te producentski partner Tom Buga, odradit će warmup onako kako samo on to zna. Najbolje.

Kao i uvijek, tu je i domaćin Tom Bug koji će za ovu priliku odraditi pretežno disco i classic house set.

Ovo je božićni tulum koji stvarno ne želite propustiti.

Facebook event

Load the next article
Loading...
Loading...