Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dobar House dovodi predvodnike novog house zvuka u Zagreb

Prunk i M-High gostovat će na najvećem Dobrom Houseu do sada

  • Mixmag Adria
  • 14 February 2022
Dobar House dovodi predvodnike novog house zvuka u Zagreb

Kao što smo već pisali, Dobar House je najavio svoj najveći event do sada, a od nedjelje navečer poznat je i cijeli lineup!

Dobar House po prvi puta 2. travnja u Zagreb dovodi začetnika sve popularnije nizozemske etikete PIV Records, Prunka! Uz njega će nastupiti i M-High, producent i A&R PIV Recordsa kojem će ovo također biti prvi nastup u Zagrebu, ali i Hrvatskoj.

Oboje su dio novije house scene u Nizozemskoj, a njihov dugogodišnji uzastopni rast u kvaliteti i popularnosti, u 2022. dovest će ih do breakout trenutka i svjetske popularnosti s već potvrđenim nastupima na rasprodanom Defected Croatia, Tomorrowland, Space Miami te novo osnovanim PIV Festivalom i njegovim prvim izdanjem u Amsterdamu ovog proljeća.

Prunk je kroz svoju karijeru nastupao i na značajnim festivalima poput DGTL i Awkakenings, a headliner je brojnih klubova u čitavom svijetu.

Odrastao je uz klasičan house zvuk te počeo skupljati glazbu prije tinejdžerskih dana, no umjesto da kopira svoje uzore popur Mark Farine ili Ian Pooleya, pronašao je svoj zvuk kao DJ i producent.

Izdavao je za brojne etikete poput King Street Sounds, Nervous Records, Defected i EWax, a 2015. osnovao je sada prestižni PIV Records koji svoje showcaseove ima diljem svijeta, a pomogao je stvoriti imena poput Chris Stussy ili DJOKO.

Ulaznice

Prunk in Defected Basement

Osim osnivača PIV-a, dolazi i njihov A&R, osoba zadužena za forward-thinking glazbu koju izdaju - M-High.

Marijn je multi instrumentalist koji slovi kao "one to watch" na trenutnoj sceni, a svoju glazbu izdao je za etikete poput House Puff, Meta, Moxy i naravno PIV. Predvodnik je mlađe Amsterdamske scene, a ovo će mu biti prvi nastup u Zagrebu i Hrvatskoj.

M-High in Defected Basement

Uz dva posebna gosta, nastupaju i rezidenti Tom Bug & Grooveline i Elena Mikac, a pridružuje im se i jedna od glavnih faca pod-etikete Dobar House Gruv – Soulfreq.

Prijašnji kontingenti ulaznica nestali su svaki u par sati od objave, a od objave lineupa u prodaju je pušten novi set ulaznica.

Early Bird ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti na ovom linku, a više informacija o samom eventu na službenom Facebook eventu.

Loading...
Loading...