Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House i Manual iz Rijeke spremaju eklektičan tulum u Mastersu

Asimin Asanof, Mile Hund i Božo Devčić predstavljaju Manual

  • Mixmag Adria
  • 25 August 2021
Dobar House i Manual iz Rijeke spremaju eklektičan tulum u Mastersu

Ove subote, 28. kolovoza, u zagrebački Masters dolazi riječki Manual u velikoj postavi.

Iz Dobrog Housea i Mastersa najavljuju kako party kreće ranije nego inače i kako će radno vrijeme zbog mjera koje su na snazi biti od 18 do ponoći bez produživanja

Asimin Asanof i Mile Hund, idejni i duhovni vođe Manual projekta iz Rijeke i Božo Devčić, dugogodišnji DJ i producent dolaze u Zagreb na "najbolji house party u središnjoj Hrvatskoj".

Asimin Asanof, nekima manje, nekima više poznat kao Edin, DJ je osebujnog karaktera, što se odražava i na glazbi koju vrti u svojim setovima. Disco, house, synth pop, 80s hitovi, obrade, remixevi, bootlezi, indie dance; sve su to žanrovi koje možete čut u njegovom eklektičnom izražaju.

Mile Hund je disco i house DJ koji je na sceni još od 1996., a njegov najpoznatiji projekt, Mile Voli Disko, održavan je i popularan u Rijeci, Beogradu, Zagrebu i drugdje...

Mile je ovog ljeta već vrtio na Dobrom Houseu u sklopu Weekendera održanog u Ridimutku na Lošinju, a za Masters ćete morat vidjet sami što vas čeka.

Božo Devčić - ovaj partygoer sa stažom od preko 20 godina suosnivač je riječke Crkve, a kao i njegovi Manual kolege, u svojim setovima miluje razne žanrove, tako da je uvijek spreman za situaciju u kojoj se nalazi. Ima i svoju večer Au Voyage na kojoj vrti širok dijapazon glazbe (ambient, funk, avantgarde, trip hop, nu disco, indie dance, disco, house...)

Uz tri spomenuta gosta tu je naravno i domaćin te osnivač Dobrog Housea, Tom Bug.

Ovog puta nas u Mastersu svakako očekuje eklektična večer.

Dodatne informacije potražite na Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...