Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Dobar House iz Zagreba uskoro slavi drugi rođendan

A u goste stiže DJ iz Beograda

  • Mixmag Adria
  • 5 March 2018
Dobar House iz Zagreba uskoro slavi drugi rođendan

Dobar House je klupska večer koju je 2016. godine pokrenuo Tom Bug, zagrebački DJ i producent s izdanjima na etiketama Blacksoul Music, Flashmob, Simma Red, All About House i Wired.

Od undergrounda do mainstream klupskog housea, Dobar House je večer koja se održava svakih par mjeseci u raznim klubovima, a sljedeće izdanje, rezervirano za ožujak održat će se u Klubu.

Dobar House tako će 17. ožujka proslaviti svoje 2 godine, a iza sebe ima osam uspješnih događaja na kojima su gostavala brojna zagrebačka house imena poput Tom & Grade, Grooveline, Arsen Pavešić, PEZNT, Pytzek, Roth Segen, Egzotika DJs, Nicole, Full Ferry, Flaneur, ali i DJ-evi iz regije poput Alex Ranerra, Coeusa, Popi Divinea te nizozemca Man Without A Cluea koji je otvorio novu sezonu.

Na novo izdanje stiže Luka Knežević lelú, DJ iz Beograda koji se krije iza više aliasa, ali zahvaljujući svojoj produkciji i setovima pod pseudonimom lelú, Dobar House ga je odabrao kao headlinera ovog tuluma.

Za one koji to nisu uhvatili prvi put, lelú je za Mixmag Adria dostavio i Dobar House Podcast 002 kojeg možete poslušati u nastavku ili ovdje.

Uz Luku, na Dobrom House po prvi puta će nastupiti Senno, dugogodišnji zagrebački DJ, rezident Future Scopea, i DJ za kormilom brojnih zagrebačkih aftera. Senno vlada mnogim stilovima house glazbe, a za ovaj party pripremit će samo Dobar House.

Više informacija o događaju i cijeni ulaznica potražite na samom Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...