Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House otvara novu sezonu - gosti večeri su Yesh i Tino Simich

Fina house selekcija ponovno će odzvanjati Mastersom

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 8 October 2019
Dobar House otvara novu sezonu - gosti večeri su Yesh i Tino Simich

Dobar House će ponovno odzvanjati u zagrebačkom klubu Masters, a početak nove sezone zakazan je za 12. listopada! Na otvorenju pete sezone za dobar house pobrinut će se provjerena ekipa DJ-eva poznata zagrebačkoj publici i fanovima ove klupske večeri.

Po prvi puta za pult dolazi Yesh, zagrebački DJ, promotor i radio voditelj čiji duboki glas možete slušati svakog petka na njegovoj emisiji Contrast Radio na Radiju 101. Iza njega je dugogodišnji doprinos sceni elektroničke glazbe još od kada je 2005. s kolegama pokrenuo Jabba crew i klupsku večer Jabbaton koja se kasnije pretvorila i u izdavačku kuću, a u novije vrijeme je s Pipsom i Jan Kinčlom pokrenuo klupsku večer Casa koja je svoj doma imala u nekoliko klubova uključujući Masters, Podmornicu i Epic u Osijeku. Nedavno se večeri pridružio i Hibou, pripadnik mlađe generacije DJ-eva.

Tino Simich je predvodnik nove generacije house scene u Hrvatskoj a svojim dosadašnjim nastupima na Dobrom Houseu ostao je zapažen među publikom ali i zagrebačkim DJ-evima koji su ga imali prilike čuti. Početkom godine izdao je i svoj prvi EP za Dobar House (ujedno i prvi EP u njegovoj diskografiji) koji je premijerno objavio popularni deep house YouTube kanal Houseum.

Iggi je dugogodišnji DJ iz Siska koji u svojim setovima može predstaviti široku paletu podžanrova unutar house glazbe što definitivno spada pod viziju Dobrog Housea. Prvi put će se predstaviti na Dobrom Houseu warmup setom, a zagrebačka publika ga je do sada imala priliku slušati u Podmornici.

Tom Bug je pokretač Dobrog Housea, producent s izdanjima za etikete poput Snatch! Records, Get Physical i Sense Traxx te dobitnik Ambasador nagrade za najbolje hrvatskog house DJ-a 2017. godine. Njegov nedavni remix za legendarnu pjesmu 'Lovely Flight' Didier Sinclaira popeo se na 16. mjesto službene ljestvice popularnog pariškog Radio FG-a, a njegova suradnja s pjevačicom Ida fLO na pjesmi 'Upside Down' dostigla 1. mjesto na Beatport Deep House Hype chartu i tamo se zadržala punih četiri tjedna.

Ostale informacije o događaju potražite ovdje.

Loading...
Loading...