Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House nastavlja s tradicijom božićnih tuluma

Dobar Božić je kombinacija klupskih večeri Dobar House i Dobar Disco koju ne želite propustiti

  • MIXMAG ADRIA | NASLOVNA FOTOGRAFIJA: GORAN TELAK
  • 17 December 2019
Dobar House nastavlja s tradicijom božićnih tuluma

Dobar House će se ponovno udružiti s Dobrim Discom na još jednom vrhunskom božićnom tulumu u Mastersu!

Ono što valja ne treba mijenjati, tako da se Dobar Božić ponavlja u sličnoj postavi kao i prošle godine na sam dan Božića, dakle 25.12.2019.

Dobar House i Dobar Disco line up čine neki od najfinijih house / disco DJ-eva koje Zagreb ima za ponuditi kako bi božićni tulum prošao baš onako kako treba - veselo, pjevno i plesno.

S nama je provjereni house/disco/world music dvojac Egzotika DJs koji se sastoji od egzotičnog dvojca Denis Štefanića (Stefanic) i Marko Kalauza (Halaus) koji već tri godine širi egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima.

U njihovim stilski neopterećenim setovima možete uživati u disco, funk i jazz derivacijama sa svih strana svijeta te klasičnom house zvuku kojeg redovito začine dubokim i sirovim ritmovima.

Stefanic - Jelaousy (Sundries Digital)

hrwoE je poznati zagrebački DJ, rezident disco house spektakla Ciferšlus koji s lakoćom kombinira house i disco zvukove u svojim setovima, a ujedno je i jedan od "go to" DJ-eva kad želite poslušati Dobar Disco.

Tom Bug ovog puta preuzima špicu večeri i dostavlja šaren set koji se proteže kroz njegove omiljene disco i house stvari bilo da su nove ili se radi o svevremenskim klasicima.

Tom Bug & Grooveline, Ida fLO - Satisfy (Sebb Junior Remix)

Ovo je božićni tulum koji stvarno (kao i prošle godine) ne želite propustiti.

Facebook event

Load the next article
Loading...
Loading...