Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House otvara sezonu uz mladog i perspektivnog DJ-a i producenta iz Novske

Klassan po prvi puta na Dobrom Houseu

  • Mixmag Adria
  • 8 September 2020
Dobar House otvara sezonu uz mladog i perspektivnog DJ-a i producenta iz Novske

Ekipa iz Dobrog Housea jedva je dočekala ponovno druženje, a sezonu će započeti tulumom na terasi kluba Masteres.

Party će se održati ovog tjedna, u petak 11. rujna s početkom u 18 sati, a s fajruntom najavljenim za ponoć u skladu s epidemiološkim mjerama za klubove i barove.

Po prvi put na Dobar House dolazi Klassan, mladi DJ iz Novske koji vodi vlastiti label i radio emisiju Deepnd Records, a Mixmag Adria ga je za prošlu godinu smjestio na 30. mjesto najboljih producenata iz regije.

Uz njemu svojstven sirovi house, tech i minimal, producira i rap glazbu. Klassan je novije ime s iznimno velikim potencijalom što se osim kroz glazbu može vidjeti i kroz njegov način rada na zvuku i promociji svoje radio emisije i labela.

Uz jedan zaista zanimljivi debi na Dobrom Houseu, za sam početak ovog događaja zagrijat će nas Stefanic, provjereni igrač house i disco glazbe, i najsvježiji remikser Bugove i Groovelinove stvari 'Something's Takin' Over' koja je od osnutka etikete Dobar House jedna od najpopularnijih i najpuštanijih pjesama.

Sredinu večeri preuzet će, naravno, Tom Bug, a Mixmag Adria će za ovaj događaj podijeliti 2x2 ulaznice!

Sve što je potrebno kako biste ih osvojili jest na Mixmag Adria Facebook pageu u komentaru označiti osobu koju vodite sa sobom, a mi ćemo nasumičnim odabirom izabrati dva sretna dobitnika! Sretno!

Rezultate nagradne objavljujemo u četvrtak 10.9.!

Ostale informacije potražite na službenom Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...