Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House slavi tri godine uz Dennis Quina!

Nizozemski DJ dolazi uveličati treću obljetnicu

  • Mixmag Adria
  • 27 February 2019
Dobar House slavi tri godine uz Dennis Quina!

Tri godine Dobrog Housea je iza nas, a organizatori će ih proslaviti 15. ožujka gostovanjem aktualnog nizozemskog house mahera Dennis Quina u Operi u Zagrebu.

Dobar House je klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe. Prošle godine klupska večer je ujedno postala i label koji trenutno broji sedam izdanja domaćih i regionalnih producenata. Svoje događaje održali su u brojnim zagrebačkim klubovima poput Sirupa, Mastersa, Kluba i Podmornice, a treću obljetnicu održat će u trenutno najopremljenijem i jednom od najvećih klubova u Zagrebu, Operi.

Za tu posebnu prigodu dolazi Dennis Quin, jedno od vodećih nizozemskih house imena u posljednjih par godina s izdanjima za Simma Black, Snatch! Records, Madhouse Records i mnoge druge, čiju glazbu podržavaju i velika komercijalna imena poput Calvina Harissa.

Dennis je energičan za pultom koliko je to i u studiju. Njegova produkcija kombinacija je modernog s bezvremenskim elementima ranih dana housea. 2016. se našao među top 20 najprodavanijih house umjetnika na Beatportu, a 2017. ga Traxsource na sličnu top house listu smjestio na četvrto mjesto te 2018. na 14. Dennis je producent i DJ koji još ima puno za ponuditi, a i ove godine ga čekaju zanimljiva izdanja među kojima je i ono za Strictly Rhythm.

Za warmup će se pobrinuti Full Ferry, DJ i producent koji je svojim nastupima već nekoliko puta razveselio plesače Dobrog Housea. Njegov warmup nastup dolazi svježe nakon njegovog nedavnog seta u Laubi o kojem se još uvijek priča. Ako ste posljednjih godina bili na Hideout Festivalu, dobre su šanse da ste ga ulovili za pultom u Rocsku ili Noi kako dominira nad stotinama plesača željnih dobrog housea.

Zadnji na listi je Tom Bug, osnivač ove popularne klupske večeri koji iza sebe ima Ambasador nagradu za najboljeg house DJ-a 2017., Traxsource ga je smjestio na 75. mjesto house producenata za 2018. godinu, a njegova izdanja ste mogli slušati na etiketama poput Blacksoul Music, Flashmob Records, Simma Red, All About House i naravno Dobrom Houseu. Njegove energične nastupe ste mogli uloviti diljem Hrvatske i regije, a u Operi će 15. ožujka zatvoriti večer.

Ostale informacije o događaju potražite ovdje
Load the next article
Loading...
Loading...