Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House u striktno label izdanju!

Po prvi put na Dobrom Houseu, održat će se večer na kojoj gostuju isključivo imena koja izdaju za label

  • Mixmag Adria
  • 24 February 2020
Dobar House u striktno label izdanju!

Dobar House ponovno dolazi u Masters 29. veljače gdje će po prvi put na ovoj zagrebačkoj večeri house glazbe nastupiti isključivo umjetnici koji su svoja izdanja izdali za Dobar House.

Dobar House je klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe. Na trećem ovosezonskom izdanju u goste stižu Ana Antonova i Deftone, dva imena koja bilježe i posljednja dva izdanja koja možete pronaći u katalogu Dobrog Housea.

Deftonea ste prije mogli već čuti na Dobrom Houseu, a i na nizu evenata u organizaciji BSH eventsa. Prošle godine se ozbiljno primio posla u studiju i izbacio niz izdanja za svoju etiketu i brojne druge, uključujući i stvar za Brock Wild, label kojeg vodi Riva Starr. Tako se logično našao i na Mixmag Adria popisu najboljih producenata iz 2019. na visokom 13. mjestu.

Foto: Denine.eu

Prvi put za pult Dobrog Housea stiže karizmatična I svestrana DJ-ica Ana Antonova. Iza nje su tek dva izdanja, od kojih je ono posljednje bilo za Dobar House. Rijeku je osvojila već odavno, a njezine DJ vještine sve više su zapažene I u drugim hrvatskim gradovima, pa tako i u Zagrebu gdje ste ju već imali prilike slušati.

Kao i uvijek, tu je resident i osnivač Dobrog Housea Tom Bug, a uz njega za warmup je zadužen Grooveline, kojeg također često slušamo na Dobrom Houseu, ali i u produkcijskim suradnjama s Tom Bugom.

Ostale informacije o događaju potražite ovdje.

Loading...
Loading...