Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House zatvara sezonu s partyjem u Mastersu

Kraj treće sezone

  • Mixmag Adria
  • 20 May 2018
Dobar House zatvara sezonu s partyjem u Mastersu

Dobar House je klupski događaj house glazbe koji uskoro privodi kraju svoju treću sezonu.

Završni zagrebački tulum održat će se 30. svibnja, u srijedu, dan prije Tijelovog, što znači ne samo da ćete partijati usred tjedna, već da ćete se i odmoriti jer je četvrtak slobodan dan!

Za finalnu rundu ove sezone Dobar House je ugostio provjerena zagrebačka DJ imena poput Groovelinea i Egzotika DJs, koji su već nastupili na ovoj klupskoj večeri, a po prvi put im se pridružuje i DJ kojeg u klubovima najčešće možete uloviti na relaciji Zagreb – Osijek – Pips.

Slaven Tušek aka Pips je DJ i Promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Interes za glazbu pokazuje još kao klinac kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stječe klasičnu glazbenu izobrazbu. 2000. se zaljubljuje u elektroničku plesnu glazbu, te počinje razvijati svoje vještine za DJ pultom. Prvi nastup upisan je 2002. i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, pa i šire. Rezident je i osnivač naj eklektičnijeg osječkog klupskog programa, Big Mama Session, kao i #CASA programa gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4x4 zvuku. Član je Funk delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples.

Egzotika DJs - Egzotični dvojac (Denis Štefanić i Marko Kalauz) u proteklih godinu dana širili su egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima. U njihovim stilski neopterećenim setovima možete uživati u disco, funk i jazz derivacijama sa svih strana svijeta te klasičnom house zvuku kojeg redovito začine dubokim i sirovim ritmovima. Za Dobar House Egzotika DJs će izvući najegzotičnije house ploče iz svoje kolekcije.

Uz spomenutog Groovelinea koji će odsvirati warmup set, stvari će privesti kraju, kako to čini svake godine, Tom Bug, osnivač Dobrog Housea i trenutno jedan od najtraženijih DJ-eva u Hrvatskoj.

Manje više znate što očekivati na Dobrom Houseu. Ako pak nemate pojma o čemu pričamo, razlog više da dođete u Masters!

Mixmag Adria dijeli dvije ulaznice za ovaj događaj. Potrebno je ostaviti komentar s tagom osobe koju želiš voditi sa sobom na ovaj događaj na objavi ovog članka na našoj Facebook stranici. Pobjednike objavljujemo u ponedjeljak 28. svibnja u podne. Sretno!

Load the next article
Loading...
Loading...