Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dobar House zatvara sezonu u Mastersu uz Pipsa i Stefanica!

Stefanic promovira svoje debitantsko remix izdanje za Dobar House

  • Mixmag Adria / foto: Goran Telak
  • 15 June 2020
Dobar House zatvara sezonu u Mastersu uz Pipsa i Stefanica!

Dobar House je napokon nazad u voljenom Mastersu na terasi kluba.

Ove subote, 20. lipnja, Masters će ugostiti Dobar House i njihovo zatvaranje sezone.

Kako sami kažu, ni sami nisu sigurni jel sezonu otvaraju ili zatvaraju, ali lipanj je nekako uvijek mjesec u kojem se zatvara DH sezona, što ne znači da se neće održati poneki ljetni tulum,

Na ovom Dobrom Houseu prvi ćemo se puta družiti na terasi Mastersa, a ovog puta glavni gosti su Pips i Stefanic. Uz njih, za warmup se brine Luka Chin, a kao i obično tu je rezident i osnivač Dobrog Housea, Tom Bug.

Pips je imao priliku pokazati svoje DJ vještine i vibru već nekoliko puta na Dobrom Houseu, pa vjerujemo da i publika odobrava njegov ponovni povratak koliko i sami organizatori. "Uvijek smo smatrali da je jedan od najboljih lokalnih DJ-eva koji je nastupio kod nas." - stoji na njihovom Facebook eventu.

Stefanic je jedna polovica Egozotika DJs, tako da mu ovo nije prvi nastup na Dobrom Houseu, ali prvi gdje nastupa sa svojim producentskim i solo aliasom. Uskoro se Dobrom Houseu pridružuje i kao dio etikete svojim remixom za Fagrama. Remix i reizdanje orginala (Fagram - Call From East) izlazi točno dan prije eventa, tako da će ovom prilikom Stefanic i promovirati svoje najnovije izdanje!

Trenutno je dostupno za pre-order na Traxsourceu, a možete ga poslušati / kupiti u nastavku.

Po prvi puta na DH-u će nastupiti i producent s već četiri pjesme izdane za Dobar House - Luka Chin.
Marko Lukačin rođen je u Šibeniku, ali trenutno živi u Zagrebu, i svoja prva izdanja izdao je baš za Dobar House, i ovog puta ćemo ga imat prilike poslušati po prvi puta uživo kao warmup DJ-a 20.6. u Mastersu.

Bitna napomena je kako će Masters krenuti s programom u večernjim satima, već u 20h jer tulum završava u 3 ujutro.

Više informacija na Facebook eventu.


Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 1x2 ulaznice. Posjetite naš Facebook page i u komentaru objave ovog članka taggirajte osobu koju vodite sa sobom. Pobjednika objavljujemo u četvrtak tijekom dana.

Loading...
Loading...