Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Dobar post-novogodišnji tulum čeka vas u Klubu na dva floora

Dobar House + Dobar Disco

  • Mixmag Adria
  • 27 December 2017
Dobar post-novogodišnji tulum čeka vas u Klubu na dva floora

Dobar House je klupski događaj house glazbe koji je upravo proširio svoju franšizu i na Dobar Disco.

Kako organzatori kažu, njihova ljubav prema žanru koji je između ostalog stvorio house je neupitna, a od samog početka je postajala ideja da se pokrene i Dobar Disco.

Na house flooru će se udružiti tri house bazirane klupske večeri, Dobar House, Reform i Vibra, a na spomenutom disco flooru tu su zagrebačke disco senzacije Egzotika, Roller Boogie i novopečeni Dobar Disco.

Na Dobrom Hoouse flooru vidjet ćemo dva „back 2 back“ nastupa, Grooveline b2b Roth Segen te Flaneur b2b Full Ferry, a uz njih će, po prvi puta na Dobrom House puštati i legendarni zagrebački DJ Nicole, promotor popularne Reform večeri u Mastersu.

S druge strane, na Dobar Disco flooru gledat ćemo majstore ovog žanra, mlade ali iskusne Egzotika DJs, te jedno od zagrebačkih imena koje je sinonim za dobru disco glazbu, HrwoE. Uz njih će vrtiti i Tom Bug, domaćin, i glavni promotor događaja i veliki zaljubljenik u disco glazbu.

"Dobar Disco je mješavina disca, disco housea i disco edita uz zdravu dozu funka i soulful housea", rekao je Tom.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na ulazu u Klub. po cijeni od 40 kuna prije 1 ujutro i 50 kuna nakon, ili po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna u ograničenim količinama. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti ovdje, a ostale informacije pronađite na Facebook eventu.

Load the next article...
Loading...
Loading...