Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dođite na Benefit party za Milu ili donirajte novac!

Odličan lineup za vrijedan cilj

  • Mixmag Adria
  • 28 March 2019
Dođite na Benefit party za Milu ili donirajte novac!

Ovog petka, 29. ožujka, održat će se dobrotvorni party u Željezničaru u Zagrebu za Milu, djevojčicu od dvije godine rođenu s teškim oblikom leukemije.

U cijelosti prenosimo informacije sa Facebook eventa i pozivamo vas da plesom ili donacijom pomognete prikupiti sredstva za vrijednu stvar!

"Kako to u životu obično biva, nije svaki povod za party najljepši, ali zato ćemo na najljepši način probati pomoći. Mila je djevojčica stara nepune 2 godine i rodena je s teškim oblikom leukemije kojeg još nije uspjela pobijediti. Liječnici u Hrvatskoj više joj ne mogu pomoći i zato je, za daljnje liječenje, nužno potegnuti do daleke Philladelphie. Zdravlje na žalost ima cijenu, a Mila ne može čekati i zato ćemo, ovaj petak uz glazbu i ples, svi doprinijeti koliko možemo - DJevi odričući se svojih honorara, a plesači minimalnom preporučenom donacijom od 40 kuna. Hvala svima <3

Peporučena donacija na ulazu je 40 kn.

Ukoliko netko može i želi donirati i izvan okvira partya, može to učiniti na:

IBAN: HR3641330063110002644
Primatelj: Marin Rončević
Opis plačanja: darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević

Za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First u inbox.

Powered by:
Mrtva Egzotika
Glazbeno - umjetnička udruga 'Baltazar'
River Festival
Saso Mange Soundsystem

Load the next article
Loading...
Loading...