Search Menu
Home Novosti Menu
Live streams

Donosimo ADE Set Stream: Ryan Elliott i Cinthie na vrhu krana

Set s nebesa

  • Mixmag Adria
  • 20 October 2016
Donosimo ADE Set Stream: Ryan Elliott i Cinthie na vrhu krana

ADE (Amsterdam Dance Event) je poznat po najboljim noćima na planeti svake godine. a mi vam idućeg petka, 21. listopada donosimo live stream fantastičnog partyja koji će se održati na vrhu krana, u suradnji s promotorima Housekeeping.

Na kranu će nastupiti Ryan Elliott, Palms Trax i Cinthie, a svi će oni donijeti najbolje na ovu nevjerojatn lokaciju visoko na nebu.

Ryan Elliott je selektor koji uvijek zapali plesni podij. Nakon preseljenja iz rodnog Detroita u Berlin 2009. godine, osigurao je sebi rezidenciju u svjetski poznatom Panorama Baru, gdje kao najomiljenija figura tog hot spota, razvaljuje sa svojim setovima u kojima prevladavaju gole bass linije.

Palms Trax je bez sumnje najveća zvijezda u usponu u house glazbi Ujedinjenog Kraljevstva. Otkad je, 2013. godine, izašlo njegovo debitantsko izdanje preko Lobster Theremina, on je potpisao za Dekmantel koji pokorava svijet te izdao dva EP-a i nastupio ovog ljeta na prostranom glavnom stageu istoimenog amsterdamskog festivala.

Cinthie je umjetnica na čelu vinil labela Beste Modus kojeg smatraju etiketom s koje se odmah kupi ono što se vidi, budući se njihova house izdanja prodaju odmah nakon što izađu. Njezini setovi pokazuju vještinu zadržavanja zaraznog groovea, što možete vidjeti u streamu njezinog prošlogodišnjeg nastupa u Lab LDN.

Za one koji nisu na ADE-u, možete pogledati live stream setova Cinthie i Ryana Elliotta na Mixmag Facebook stranici u petak od 21h.

Load the next article
Loading...
Loading...