Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dr Dre i Naomi Campbell veliki su fanovi Carl Coxa

Kao i P Diddy

  • Mixmag Adria
  • 8 March 2016
Dr Dre i Naomi Campbell veliki su fanovi Carl Coxa

Carl Cox je upoznao mnoštvo svojih fanova tijekom godina, ali teško koji da se može mjeriti s Dr Dreom.

Coxy je u nedavnom intervjuu otkrio kako je Dre bio na Music Is Revolutionu u Space Ibizi i rekao kako je veliki fan DJ-a iz Melbournea.

''Prije nekog vremena moj menadžer Ian prišao mi je i rekao mi je kako je Dr Dre u klubu i kako se želi upoznati. Nasmijao sam se i nastavio DJ-ati misleći da se netko tko mu nalikuje želi progurati.'', izjavio je Cox.

Cox je zapravo bio u krivu.

"Idući tren Dre je stajao kraj mene s nekim članovima svoje obitelji. Rekao je kako se samo htio rukovati sa mnom i čestitati mi za odličnu večer te je dodao kako je moj fan već dugo vremena. Dr Dre? Nisam mogao doći k sebi.'', dodao je.

Već smo znali kako P Diddy obožava Balearski otok, ali sada znamo da je išao u Space i uživao tamo pola sata s rukama u zraku.

Supermodel Naomi Campbell također ga je uhvatila i pitala da nastupi na njenom rođendanskom partiju. Šteta što je bio u isto vrijeme kada je nastupao.

''Navodno pokušava doći do mene već neko vrijeme kako bi me pitala da nastupim na njenom rođendanskom partiju s George Clintonom. Ali bio je tu večer. Rekao sam, Naomi, u sred seta sam s tisućama ljudi oko sebe, ne mogu samo otići.'', dodao je.

Load the next article
Loading...
Loading...