Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Spreman je drugi Wire walk w. Mixmag ovog ljeta

Petak, Lazareti

  • Mixmag Adria
  • 16 August 2018
Spreman je drugi Wire walk w. Mixmag ovog ljeta

Iako žica ako po njoj hodate mora biti zategnuta, mi ipak volimo opuštenije varijante. Ipak, nema labavo!

Zato smo u dubrovačke Lazarete ovog puta, u petak, 17. kolovoza pozvali Royal Wolfa, producenta i DJ-a kojeg smo proglasili jednim od najboljih regionalnih 'breaktrough' producenata 2017. I nismo požalili. Jer je pokazao vrlo potentne techno produkcije s progresivnim primjesama.

Izdao je glazbu za etikete kao što su Yin Yang, Renesanz, Versa Records, regionalnu I AM DIFFERENT etiketu i mnoge druge, a najzapaženije izdanje mu je jedno od posljednjih u 2017 godini, 'Harem' EP. Nekoliko tjedana kasnije, traka 'Leaving The Harem' završila je na prvom mjestu najprodavanijih techno traka na Trackitdownu.

Njemu će se za pultom u Lazaretima pridružiti Josh Atman, prilično novo ime na regionalnoj sceni, no ime s iskustvom, karizmom i energijom svima dobro znanog Jolly Jokea.

Nastao ove, 2018. godine kao želja artista za zaokretom i drugačijim glazbenim izričajem, Atman je krenuo u istraživanje druge strane elektronike sporijim i zavodljivijim putem. U njegovom novom izričaju pronaći ćete fragmente NuDisca, minimala, housea, ali i afro beatova, a kvaliteta i širok spektar glazbenog opusa njegovih setova odvest će vas na putovanje kojeg ćete se dugo sjećati.

Tu je i Deep Bléu, rezident Lazareta koji je s ovim aliasom odlučio pokazati svoju groovy i deep stranu. Leon B. u varijanti deep vožnje na hodu po žici ovog puta.

No, događa li vam se da se ponekad jednostavno izgubite u svojim mislima? Riječ je o transu. Svaka osoba u trans uđe barem desetak puta dnevno. Transom možemo nazvati trenutak u kojem se osoba bavi svojim unutrašnjim događajima, te ne pridaje važnost svojoj okolini odnosno vanjskom svijetu.

Hod po žici nikad nije bio ovako bezopasan, a istovremeno uzbudljiv!

Load the next article
Loading...
Loading...