Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Dvostruki Direction2 Perception u omiljenom južnom warehouseu

...koji nas nosi na #apf2018

  • Mixmag Adria
  • 22 May 2018
Dvostruki Direction2 Perception u omiljenom južnom warehouseu

Nakon Dubrovnika s Felverom, za vikend, 26. svibnja/maja, stiže dvostruki val u obliku dvostrukog partyja u 'Dirty Warehouse' Ploče, koji nas nosi na Adriatic Perception Festival, a koji će se održati od 3. do 5. kolovoza/augusta na prekrasnom Ušću Neretve.

Ovog su puta YOUniverse division i Mixmag Adria smiksali koktel kakav se rijetko viđa na okupu, a party je dvostruk. U warehouseu, na prvom dijelu, nastupit će zagrebački DJ i producent Damir Ludvig - osnivač Astralisa kojemu je ovo prvi put u dugogodišnjoj karijeri da nastupa u Pločama, zatim šibenski Edy C - šef Decoded Recordsa i tata Projecta Vojarna, Marina Karamarko omiljena u Pločama i šefica ThanQ etikete, neumski DJ Toni Montana te domaćin Jolly Joke, koji će ovog puta također biti dvostruk jer će kao Josh Atman nastupiti i na još uvijek tajnoj lokaciji koja će biti otkrivena tek za vrijeme trajanja eventa, a za pultom će mu se pridružiti i splitski DJ Danitz.

Ovaj event je drugi po redu promo party Adriatic Perception Festivala, a nakon njega slijedi Direction 2 Perception u Čapljini 22. lipnja. Kako je bilo u Lazaretima, kada smo plesali uz Felvera, Josh Atmana i Maroja, pogledajte ovdje, a za ovaj event možete osvojiti i 2x1 ulaznicu.

Sve što trebate napraviti je kliknuti LIKE na YOUniverse division i Mixmag Adria Facebook stranicu i u komentarima napisati zašto jedva čekate Direction2Percepcion u Pločama. Dobitnike bira Damir Ludvig, u subotu u 12h. Sretno, budite kreativni i pustite da vas valovi nose na #apf2018.

Vidimo se u 'šporkom skladištu'!

Earlybird ulaznice za Adriatic Perception Festival su rasprodane, no tu je drugi kontingent koji je u prodaji, zato požurite i zgrabite svoju, a za ekipe, tu je još i promotivna akcija 5+1 gratis. Ulaznice se prodaju preko sustava Ticketshopa.

Load the next article...
Loading...
Loading...