Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Eats Everything: "Plaćen sam da putujem i stvaram glazbu, DJ-am besplatno"

Internacionalni party pokretač dijeli sočne priče s Ibize

  • Mixmag Adria
  • 7 September 2018
Eats Everything: "Plaćen sam da putujem i stvaram glazbu, DJ-am besplatno"

U nedavnom intervjuu s Ibiza Voiceom, šampion klupske scene Eats Everything, diskutirao je o svojim prijašnjim pustolovinama na Bijelom Otoku, kako se radi otočkih bezobraznih cijena promijenila dinamičnost klupske destinacije, mentalno zdravlje i kako on uspijeva balansirati obiteljski život i svoju DJ karijeru.

Prisjećajući se svog prvog izlaska na Ibizu 1997. godine, Eats Everything podsjeća kako se razvalio na tamošnjem letu, vozeći naokolo micro skutere pod utjecaja ketamina i gostujući na Manumissionu, Es Paradisu i Amnesiji po prvi put. Također je nastavio s detaljima vezano uz viđenje Thomasa Bangaltera kako nastupa u Spaceu, što on, do dana današnjeg, referira kao "najbolji set koji sam ikada vidio".

Uveseljavajući čitatelje s uistinu smiješnom pričom, prisjeća se vremena kada je "slomio veliki popločani kamen roneći u bazen u kojem nismo niti smjeli biti, sve to uz penis koji mi je visio vani (čega nisam bio svjestan)." Tada je nastavio "bježali smo oko San Antonia od vlasnika apartmanskog bloka gdje je bio hotel. Bio je to odličan odmor."

Kada smo ga upitali kako je Ibiza povećala svoje troškove s godinama, Eats Everything referirao se na cijene turizma kao "potpuno apsurdnima". Također je nastavio s opaskom da je "otok ovoga ljeta bio primjetno tiši", za što on vjeruje da se događa radi "pohlepe i također globalnog zatopljenja koje je učinilo da sve zemlje iz kojih dolaze mnogi rejveri na Ibizu zapravo dolaze iz toplijih zemalja, stoga imaju manje razloga za posjećivanjem iste." Priznao je da "drži fige" da ova prošla sezona "nije ljeto koje je ubilo Ibizu jer je se primjećuje koliko je mjesto tiše."

Dotičući se teme o mentalnom zdravlju i dance glazbi, Eats Everything podijelio je svoje vjerovanje da je "unutarnja dvojba jedina najgora stvar za DJ-a". Nesiguran je s tim da li se svi DJ-evi slažu s njime, ali smatra da je "DJing ogromna mentalna borba sa samim sobom." "Možeš uvjeriti sebe da ti ne ide dobro i učiniti da misliš kako možeš vidjeti publiku da se smanjuje," rekao je. "To je prigodni "mind fuck" i kako postajem sve uspješniji, osjećam to sve više i više."

S obzirom da je otac i internacionalno prepoznati DJ, Ibiza Voice postavila je pitanje Eats Everythingu kako on uspijeva balansirati to dvoje. "Nije da baš rasturam u tome, ali mislim da mi ide ok," rekao je. "Strašno mi nedostaje moja obitelj kada nisam s njima, ali isto tako radim što više mogu kako bih osigurao svima nama opušteniji život kada ostarimo. Moj sin povremeno putuje sa mnom, ali i dalje je previše mlad! Biti na turneji nije neki život, spavati u zrakoplovima itd., posebno kada ti gaža nije bila baš neka. Plaćen sam za putovanja i stvaranje glazbe, ali puštam glazbu besplatno."

Kada smo ga upitali što radi kada nije na turneji, Eats Everything je odgovorio da su njegovi idealni slobodni dani provedeni s njegovom obitelji "čineći nešto opuštajuće ili sjedeći u svojoj kući ne radeći apsolutno ništa. Doslovno ništa."

Cijeli intervju možeš pročitati ovdje.

[Preuzeto od: Ibiza Voice]

Load the next article...
Loading...
Loading...