Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Eelke Kleijn, Guy J i Chaim dolaze na Zagrebački Velesajam

U sklopu nove organizacije Frequent C u Kineski paviljon Zagrebačkog Velesajma dolazi iznimno cijenjeni trojac elektroničke glazbe Eelke Kleijn, Guy J i Chaim!

  • Mixmag Adria
  • 3 May 2018
Eelke Kleijn, Guy J i Chaim dolaze na Zagrebački Velesajam

Za svoje premijerno izdanje na Zagrebačkom Velesajmu, 18. svibnja, Frequent C predstavlja i u Zagreb dovodi iznimno cijenjeni svjetski DJ trojac: Eelke Kleijn, Guy J i Chaim, kojima support daju domaće snage Tramontan i Rudi.

Eelke Kleijn je jedan od najzanimljivijih i najtalentiranijih autora na elektroničkoj sceni, čiji radovi izlaze na uglednim etiketama kao što su Suara, Toolroom i Spinnin. Jedan je od rijetkih koji svoju glazbenu produkciju plasiraju i na filmsko platno, iza sebe ima dva albuma, a izdanje naziva “Celebrate Life” odabrano je kao BBC Radio 1’s ‘Essential New Tune.’

Guy J je jedan od najsofisticiranijih i najsenzualnijih DJ-eva današnje elektroničke scene u čijoj se eklektičnoj glazbi isprepliću elementi techna, housea, trancea i progressivea. Glazba koju radi najčešće je obilježena kao progressive, međutim, kako nam je sam Guy J otkrio, on više voli da je zove emotivni house. Počeo se baviti produkcijom kada je imao samo 14 godina, a danas je jedan od najvećih talenta na elektroničkoj sceni. Nakon mnoštvo uspješnih izdanja, prije svega za Bedrock John Digweed-a, osnovao je svoju etiketu Lost & Found.

Chaim je izraelski DJ čija glazba potiče slušatelje širom svijeta, a izdaje ju na nekim od najuglednijih etiketa - BPitch Control, Rumors, Supplement Facts, Saved Records, Cocoon.

Frequent C je nova organizacija na domaćoj sceni koja se sastoji od nekoliko DJ-a koji pomažu kreirati prihvatljiva rješenja za klijenta. Cilj organizacije je dočarati mlađim generacijama underground kao kulturu i način življenja, a onim starijim koji su upoznati s tim načinom života, da uživaju uz selektirane artiste techno house glazbe.

Glazbeni program biti će pripremljen i startati već od 22 sata, a goste će dočekati zvukovi housea u opuštajućem ambijentu Kineskog paviljona. Frequent C će predstaviti najbolje od međunarodne deep house, disco, deep i funk glazbe, raspoređene na pozornici vise od 35 kvadratnih metara.
Ulaznice za Frequent C izdanje uz čak tri svjetska imena, dostupne su u sustavu Entrio kao i na njihovom prodajnim mjestima! Ostale informacije potražite na službenim web stranicama organizacije!

Load the next article...
Loading...
Loading...