Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Ego Free Festival ovog vikenda kreće sa svojim izdanjem za 2018. godinu

Vikend na Turskoj kuli u Splitu

  • Mixmag Adria
  • 26 April 2018

Organizatori Ego Free Festivala predstavili su cjelokupan program koji će se odvijati od 27. do 29. travnja.

Šumovita oaza u centru Splita, postat će prostor za druženje, učenje i glazbu.

Program na tri floora kreće u petak u 19 h i nastavlja se do nedjelje.

Prva je večer predana u ruke Ivanu Šparu, organizatoru Start festivala, tako da će četiri finalista odsvirati najbolje što znaju, a žiri će odrediti tko je najbolji. Pobjedniku će biti osiguran nastup na festivalu EXIT u Novom Sadu.

Kako organizatori kažu, žele da njihov festival bude "dnevni boravak": "Ako ste s djecom dođite s djecom, jer moći ćetre biratri između različitih radionica ( yoga house, žongliranje, face painting, igre iz mladosti, čepaljke, gađanje boca, franje..) ako ste sa psima, dodjite sa psima samo imajte na umu da ste odgovorni za njihove postupke i da ste duzni za njima pokupiti obavljeno :)"

Uz Main Stage i 2nd Floor, otvoren je i Free Stage, koji će biti lociran na velikoj livadi. "Zamišljamo to kao piknik zonu, s dekicama i hemocima, pasima, djecom, cvijećem u kosi! DJ program će se bazirati isključivo na zvukove 70-ih, znači rock and roll, rock , rock and još malo rolla."

Jedan od glavnih gostiju cijelog događaja je Sekou Kouyate, višenagrađivani virtuoz na tradicionalnim instrumentima, posebice kori, pjevač i kompozitor.

Uz bogat sadržaj aktivnosti, humanitarnih akcija i bendova, tu je i bogat DJ program, a afteri će se održavati u Judinom Drvu.

Više informacija o festivalu potražite ovdje, a iznad pogledajte fotografije s prošlogodišnjeg događaja.

Load the next article...
Loading...
Loading...