Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Ekskluzivno poslušajte novo izdanje s DSNT etikete

DNST005

  • Mixmag Adria
  • 19 June 2017
Ekskluzivno poslušajte novo izdanje s DSNT etikete

Sirov intenzitet, zarazni pokret. Soundtrack za kasnonoću zabavu s ekipom.

Kako s DSNT Recordsa kažu, nekad se potrebno raspametiti i dopustiti divljaku u tebi da te preuzme.

Od njihovog začeća 2009., DSNT Records je postala poznata po svojem teškom zvuku, vizualno intenzivnim partyjima i zadivljujućim umjetnicima. Belfastska etiketa predstavlja slobodu umjetničkog izražavanja i oslobođenja od svakodnevice s oglušujućim kick bubnjem i "nabijanjem" velike brzine.

DSNT 005 posljednje je od niza tvrdih izdanja, a dolazi u obliku kompilacija različitih umjetnika. Na izdanju, skladatelji dobrodošle histerije su AnD, EOMAC, Fran Hartnett i Sunil Sharpe.

AnD zauzima prvo mjesto na kompilaciji s tjeskobnim segmentom definiranog techna. 'Interferometer' šalje nepopustljive valove ritmičke buke i mračnog zvukovlja od koji ćete biti primorani raditi grimase.

Dublinski EOMAC predstavlja 'Lair Of the Lich King', priču uznemirujuće istine. Od ovog se ne bježi. Istinski osjećaj neugode prevladava kako vam se puls ubrzava. No, ne bojte se, uskoro se sve pretvara u atmosferičnu traku uz koju će vam ruke biti u zraku.

Probadajući zvukovi sinteva, đumbus natopljen acidom te distorzirano ludilo čini Fran Hartnettovu 'Purple Slab'. Postoji pravilo u ludilu: oksimoronski svemir kaosa u kojem se pojavljuje osjetljivi ritam prepun groovea i nezgrapnih kickova.

Sunil Sharpe završava priču s bučnim i simboličnim konceptom apstraktne estetike trake 'Jamm 4'. Jeziva zvona, zvukovi industrije i alarma... Spajanje postojanih uzoraka i ludila koje prijeti eksplozijom, čini ovo zaraznom vožnjom.

Izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...